![]() |
NWN 2 problem
dal ima netko problema sa umjetnom inteligencijom u ovoj igri??
nakon nekog vremena (kad dođem u nw, tj kad izađem iz njega u one planine kod onog bunara) počnu mi oni kompanjoni samo stajati. mogu micati svakog posebno ali ako mičem samo jednog nitko me neće pratiti kao što bi i trebo probo sam instalirat patch ne pomaže |
Ja imam original igru iz Algoritma,isto redovito zapatchana..i uredno se sruši, tj. zamrzne nakon 10-15min igranja..prepostavljam da je do nvoptimizacije..ati tu puši opako..mislim da imam 6800tku da ne bi bilo problema..ovako..i sa zadnjim patchem..piiiiiiiiiiip...i sruši se..a i komponente mi se nenormalno ugriju nakon igranja te igre..ne znam why..čak ni na FEARu ni STALKERu toliko..ovo ide preko 70c..i grafa i proc..totalno poblesave..
|
ne znam meni se ne ruši, samo inteligencija. kaj je jos gore ne mogu zalokat cijeli party ko naprimjer u icewind-u pa bi igro bez inteligencije. ovak mi se ne da vozit jednog po jednog...
|
Probaj ici na broadcast command i tamo izaberi ''follow me''
|
Neznam ja patchirao sa zadnjim patchem i sad se moze i vise "odzumati", igrati sa AA, puno bolje su perfomanse, meni sve ok sljaka. Malo koji put se koji party member zgubi , no onda izaberem njega i posaljem ga kod ostalih i sve radi ponovno.
Jel moguce da si im dao naredbu wait here? (il kako vec) |
misliš u character sheetu, tamo su one opcije za to. mozeš birati dali hoćeš da te prate ili ne, ali to sam prvo probo ne šljaka
|
pa sta niko ne igra NWN 2
|
meni su to isto radili, ali samo tamo kad naletiš na patuljkov klan, morao sam svakog zasebno klikati i voditi, bez obzira koji mod sam stavio (puppet itd). i nigdje drugdje mi nije to radio.
|
e i meni je tamo počelo, i sad mi se ne da load-ad ponovo negdje prije jer nisam baš previše snimao. znaš ono quick save pa ko ga j....
|
aaaa to sam imao problem..daj probaj pronaci prvi topic koji smo otvorili NWN2..imao sam isto sranje..s par klikova se riješi problem
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:19. |