![]() |
Jeftino i pouzdano ili samo varka?
http://feniks-kompjutori.hr/index.ph...irnije&id=2066
Nakon bjesomučnog guglanja, shvatio sam da je to zapravo od tvrtke Speeze , a ne Spire :D . Jedan jedini review, i to ruski (google translate :D). Pošto mi se brojke ventilatora u kućištu,htio ne htio, povećavaju, ovo mi se čini kao jeftino riješenje,možda malo prejeftino ? :stoopid: Ima li tko iskustva iz prve ruke? |
Ima prijatelj, služi svrsi.
|
Jel jamstvo 60 dana ili 60 mjeseci? :D
|
Jeftino do bola, ali bas da su ga morali ofarbat u ljubicasto... katastrofa. Enivej, review je tu ak kog zanima:
http://samaramod.com.ru/reviews/speeze |
Citiraj:
|
U svakom slučaju se isplati, samo da ne bi zajedno s njim gorili ventovi.
Što se tiče boje...crni autolak posudiš ili ako imaš... |
Čini mi se da sam ja takvog dobio kad sam kupio ovaj case polovan. Prima 4 venta, ali mi regulacija ne radi. Kad sam spojio 4 venta, izašao je bijeli dim iz tog čuda po 35kn...
Kolko para, tolko muzike... |
Hmm, očito ću se morati isprsiti sa više love, ne volim bijele dimove :D
Ljudi, zar niste shvatili već jednom da ako volite modanje, da baš morate i uzimati stvari koje vam uopće ne paše, što izgledom,što bojom :D. Uglavnom, neka preporuka nečeg što valja do stotinjak kn ? |
4 x Fanmate 2 = 100kn :D
|
Razmišljao sam i o njima. Pošto nemam DFI koji ima mali milijun priključaka na ploči za fanove, jel bi išla ova kombinacija ?
Ovaj kabel u molex te na to spojiti fanmate i onda vent? :D |
Provjeri malo taj link jer mene baca na Linksovu stranicu.
|
još niste naučili ruski, japanski i mandarinski? ljudi pa kak vi preživljavate pred konpjukterom? kaj surfate samo po engleskim stranicama?
uglafnom, zna gugl: ne volem dugačke URL-ove |
Pa i cilj je da te baca na linksovu stranicu sa opisom proizvoda :
|
dao si url od linksovog "index"-a
|
nije, pogle malo bolje link. druga stvar sto nas baci na index
|
nije, pogle malo bolje link. Druga stvar sto nas baca na index
|
Uglavnom , radi se o kablu koji pretvara molex u 3pin :D , kvragu i ti linkovi :D
|
Citiraj:
spojo vent na njega..spustio na najniže..radi..malo dignem govance počne iskriti i fino se izdimi :D FanMate 2 je dobar izbor...imam ih 4x u kompu... (pokušavam biti tih :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |