![]() |
Albatron 7600GT overclock?
Dakle..
Imam ovu grafu vec nekih 6mj ali je nisam probo klokat,probo sam prvo da nvidijini driveri autodetektiraju i ispalo je nekih 650 za jezgru 802mem, no kad sam stavio rucno core na 600,620,650 nema artefakata u ati toolu i temp ne prelazi 65 sve je oke no cim pokrenem neku igru ili 3dmark recimo, slika stane na 6-10 sekundi. Prvih par puta sam mislio da se smrznuo komp i onda slucajno pustio i fkors 3dmark krenuo dalje,no opet nakon minutu ili manje opet pauza... Mislim da je to throtling no kako je to moguce kad temp ne prelazi 65 C.?:stoopid: Pomagajte |
Zavisi od igre do igre. Neke podnose a neke ne određenu temperaturu, odnosno grafička s određenom temperaturom podnosi igru a što je ipak mal više ne podnosi.
Al kolko ja znam trebalo bi štekat ne smrzavat se. To je samo moje izlaganje ništ drugo... |
Ostavi si RivaTunerov Temp monitoring da bude pokrenut tijekom igre/3dmarka pa si vidi koje su temperature...
|
Evo probao sam stavit hardware monitoring i nista ne dogodi se throtling,a 3dmark stane i opet nastavlja .. stvarno sam lud vec ima tko jos kakvu
ideju??:stoopid: |
Jel si probao druge drivere?
|
imam je u rezervnome kompu (i karta radi , ali se smrzava ako s eklokne ?!?!?) nemam blage veze zašto (usput, niti me zanima), no tri godine jamstva i radi kako treba na defaultu je dovoljno da rade kao solidne Office grafulje...xexexe...triba nabiti troškove...
driveri, ovi -oni, ista pašta |
Citiraj:
na albatron stranici ali nista ...jednostavno mi neide u glavu da grafa bloka a prolazi uredno testove preko difoltne krekve:hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |