![]() |
DVD iz Avi
Skinuo sam sa neta jedan film (avi) i umetnuo title u njega (subtitle workshop)i sad bi to trebao konvertirati u DVD format kako bih ga mogao gledati na bilo kom kučnome DVD playeru.
Čuo sam da to traje satima i pošto ima mali milijun programa za to neznam za kojega da se odlučim. Preporučite mi neki program sa kojim bi to mogao najbrže da obavim i da se ne desi (nakon 2 sata rada) da mi nema tona ili nije sihroniziran sa slikom ili da nema titla ITD. Da li koji od dole navedenih odgovara i koji je bolji za to: DVD Santa DVD shrink Convert X to Dvd |
|
Nero Visio Expres.
|
VSO ConvertXToDVD - radio s njim i sve bez problema.
|
takodjer ConvertXtoDVD, sve 5
|
jos jedan glas za
ConvertXtoDVD netreba ti nista bolje, prog sve podrzava, i ubacivanje prevoda :goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood::goood: |
ajd kad vec dizes temu, upalo mi nesto u oko:
Citiraj:
|
Moj savjet je WinAvi Converter, koji ujedno može i raditi druge converzije, ali po meni je najbolji za pretvaranje .avi u dvd format:goood:
|
glas za ConvertXtoDVD
jednostavan do bola. radi i jednostavni izbornik ako npr stavljas 2 filma na jedan dvd. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pozdrav svima....ovdje sam novi....i usput da pohvalim forum:lol2::care:. Imam par pitanja u vezi navedenog programa. Skonvertirao sam film iz Divxa u DVd ali nazalost nema prevoda. U Divx formatu prevod je bio u obliku Beowulf.srt ?? Da li treba negdje nesto podesiti ili slicno....ili prevod mora biti u drugacijem formatu?? Molim vas pomagajte....:care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:35. |