![]() |
29.42 za win9x/me s certifikatom mikrosofta
Skinuo sam novodno novu službenu verziju detonatora koja ima čak i certifikat od mikrosofta i htio bi samo navesti da jebem mater i nvidiji i mkrosoftu i svima koji tvrde da je izašao i jedan dobar softver iz te dvije kuće!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Re: 29.42 za win9x/me s certifikatom mikrosofta
Citiraj:
|
Re: 29.42 za win9x/me s certifikatom mikrosofta
Citiraj:
OK? |
Možda bi trebali otvoriti dio foruma pod nazivom "oslobađanje stresa" ili "psovaonica" di bi škvadra lijepo mogla sa svima nama podijeliti psovanje, uskličnike i ostale frustracije, a?
|
Ma razmišljal sam o tome ali niš od toga. Bolje napravit nekakvu prostoriju di bi se svi mogli nać pa bacit kakvu šoraonu! Jedni sa AMD palicama a drugi sa Intelovim bodežima.Pa udri.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam se ja niskim prepucavo, jednosavno sam izgubio živce.
Pa valjda se niko normalan nije uvrijedio, ako je onda se duboko ispričavam. |
Citiraj:
Ma sad ozbiljno, ajde reci sta te toliko izbezumilo? |
Daj napiši o čemu se radi koji je smisao posta bez toga?
|
Citiraj:
A katana i wakizashi? :) |
Citiraj:
|
Vidim da ste se primili tih gaća. Ajmo kompromis.Mogu gaće ali samo ako su slip. Bokserice nemogu. Mogu ako su kožnate.
|
Pa dobro kakav je ovo izljev sumnjivih izjava? Jos ce cure ovdje pomisliti svasta o nama!
|
Citiraj:
|
Meni su detonatri uvjek sljkali kako treba
A i tamo ti pise ako imas tnt nemoj skidati driver sa certifikatom jer oni vrjede od TNT2 na dalje |
:confused: cure na forumu ,di ? kaj toga ima ovdje ? :eek: :)
|
Citiraj:
|
hehe znate onu izreku ..
nije žvaka za seljaka e pa tako bi trebalo nes bit u tom smislu za cure i kompjutore ;) |
pa necete trebe traziti na forumu valjda....malo se maknite od moniotra i nacice te ih.....
evo recimo mi smo sad imali jedan sper party usred sume... lakih zenski uokolo na bacanje a mracnih mjesta mali milijun..... dakle....sigurno nece neka super zenska izaci iz tastature... :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |