![]() |
7950 agp
|
Meni bi trebala jedna takva pošto si uskoro uzimam neku novu:lol2:!
|
Ta grafa je izdana jer se od izdanja X1950Pro i X1650Xt za AGP pokazalo da je AGP tržište još jako veliko (40% prodaje grafa je otpadalo na AGP tržište).
Dobar potez :top: |
agp se jos neda :D
|
AGP je žilavi gad, the undead :D :D
Neka, neka, 6800 mi postaje polako prespora, možda se i pređe na 7950, osobito ako padne neki malo veći LCD. @ JC, 40% kažeš? Wow, ogroman kolač! |
Swarm ko bi reko da si i ti još na AGP-u!
|
Tjah, čekat ću PCI-E 2.0, onda ću u potpunosti preći na PCI-E :D
Ionako mi je za sada 6800 čisto solidna :) |
Moja XFX-ica je isto AGP...weeeeeeeee
|
Citiraj:
Ja sam imo 7600GS za AGP do prije par dana i prodah ju. Uzimam si polovnu sam našao najvjerojatnije x1950pro isto za AGP. Baš me briga, nemam novaca za novu matičnu i proc pa ulažem u AGP, možete sad reć šta hoćete! PS: Trenutno ne mogu igrat nikakve igre jer sam na integruši, grrrr! |
sta se kurcite, ja imam legendu ti4200 :D
|
:lol2:
|
Ja imam unikat..provided by Xedni..Platinum Edition,X800XT PE..kutija ko za cipele..:D :D :D ..i veća..AGP,nego šta..520/1160 taktovi,16/6..ne dammm..nikome:lol2: :lol2: ...osim ako ne uzmem jasno tu 7950...u slučaju da se pokaže bržom od X1950proice..
|
Citiraj:
|
Znam da trebam novi proc kupovat, ovaj me dost koči iako je ovolko klokan.
|
treba cekat 8800 seriju za agp. doci ze 100%. a ako je DX10 onako kako najavljuju, onda proc nece biti usko grlo, pogotovo moj:D, vec ce igre ovisiti 95% o grafi... sad treba cekat i vidjet sto je istina
|
Navodno 8xxx serija uopće neće moći ići na AGP, zbog svojih karakteristika, dizajna i tko zna čega sve ne ;)
|
Citiraj:
|
Zato i kažem navodno :D
Jer ne vidim smisao...nabiju PCI-E 2 AGP bridge, stave molexa koliko treba i to je to...Ajde, 8800 mogu još i razumjeti, velika snaga bla,bla, treba veliki bandwidth, ali recimo za 8600GTS ili neke midrange kartuše, AGP bi za njih mogao još uvijek čisto soldino poslužiti :fiju: |
Ja sam sa svojom sasvim zadovoljan, necu kupovat 7950, mozda neku 8600 ak izade i ak ce bit velika razlika. Vjerovatno ce opet hitit neku okrljastenu 8600, kak su izdali 7800GS (except Gainward)
Sad da sjednu pare pa memu ubodem i na konju sam. :D @ Fera_os Ubodi nekog pentaca 2.4, danas se prodaju po blesavim cjenama. ;) Kasnije i napajanje, ja se nebi usudil drzat to na tome. :chears: |
Kaj je sad fora imat AGP????!! Nisam baš u toku :D
Ništa ajde svi nazad :lol2: |
Citiraj:
Ja sam skoro pa siguran da će bit DirectX 10 za AGP, ako ne od nVidie onda će ATI izdat nešt 100%. Samo pričekajmo. Živio AGP. |
retro je definitivo IN :D
|
Citiraj:
|
fak ne mogu naći testove na netu,da vidim kolko je brža od moje 7800 gs i radeka 1950 pro.
|
:stoopid: Znaš šta bi stvarno bilo brutalno..:lol2: ,da svi ubodemo prve PCI kartice koje smo imali u kompu i fino se odreknemo na mjesec dana igranja..:D :D :D ..pa tko više izdrži,pobjednik..ja bi ATI Rage II+,2mb..čak evo..tvout ima..
To je retro..ne Agepe..dugoročno se ne isplati pljunuti 2000kn za agp grafu..pa da je i directX15..nebitno..jednostavno technologija je od socketaA i socketa754 dosta ubrzala..da ne pričam o brutalama tipa quadcore..i 2/4gb rama strojevima..štedit nofce,to je moje savjet..ulaganje u staro nikad nije bilo preisplativo..radije 100 po 100kn..pa kroz godinu,godinu i pol ubost mrcinu..:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:39. |