![]() |
Ah..a nešto da radi sa usb sticka
Pa trebo bi neki program s kojim bi skido glazbu a da radi sa usb sticka, tj. da ne zahtjeva instalaciju...ako takvo nešto postoji..hoće stari u firmi skidati glazbu ali nemre instalirati ništa što nije legalno kupljeno i bla, bla ...admin pass mu smeta da išta inst. što već nije na kompu...pa sad ili to ili neko zna kako zaobići admina...
|
DC++ ili neki srodan klijent, ja koristim CZDC.
|
Neznam jesi shvatio sta sam mislio reci...treba mi nešt što bi instaliro na svom notebook-u na stick, stick bi dao starom, on bi na svom kompu samo trebo pokrenit taj program, bez instalacije...
|
Ja jesam, ali izgleda da ti nisi. :) Svaki DC klijent radi bez instalacije, samo se raspakira iz arhive u bilo koji folder po želji. ;)
|
Osim DC-a, možeš "instalirati" i neki BT klijent na usb stick, tipa starije verzije BitComet-a koji zauzima oko 6,7 mb na samom sticku,i kad ga upikneš u bilo koi drugi komp, normalno će radit...ja to prakticiram duže vrijeme.
"Dublje pojašnjenje:" Znači, normalno upikneš stick, otvoriš folder u koji si ga instalirao (na sticku), klikneš na njega, on se otvori i radi normalno kao da si ga instalirao na komp, ali u biti nisi. Vjerojatno si na to mislio... :chears: |
mislim da je horza dao link na cijeli paket alata za stick.. al sam prebolestan da sada nadjem tako da use search :(
|
|
utorent isto imaš rar arhivu samo extractaš i evo ga,isto vrijedi i za emule
|
utorrent portable-->preporuka.
|
ali ako su admini firme stavili proxy mos se ti slikat i sa tim pa i to provijeri....
Eto meni, otvoren mi jedino port 8080 i to na njemu jos zabrana za audio & video fajlove i nemos zaobici nikako da bi koristio drugi port, audio i video se jos da zaobici da na kraju dodas %20 npr "xyz.mp3%20" pa ga onda nekad zna shebat |
utorrent ima opciju kriptiranjaprometa, i to zna proći na dosta mjesta :dobartek:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ak ide sporo nije to do utorrenta....vjerojatno su mu portovi zatvoreni....
u default port u utorrentu stavi 80 i stavi da ti je promet kipitiran... + pogledaj kaj je Foxman napisal |
Citiraj:
|
ja u queing u utorrent stavim da je samo jedan torrent aktivan. ako stavim više u opcijama, kad ih se počne skidati više, svi su na nuli, ali kad se jedan skida, onda normalno radi
torrenti su na početku spori, nakon nekog vremena nakupe brzinu |
Ma dat' ću starom emule, jel je puno jednostavniji za korištenje...mislim da mu ni ne treba nešto više
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:51. |