![]() |
kuciste i napajanje
bok eto imam:::
a64 2800 (zalman 7000 mislim) 512 mb rama radeon 9600 2 harda (sata) 1 przilicu uglavnom, stara konfa,i to sve skupa radi u nekom losem kucistu i doslo je vrijeme da to promjenim.. eto glavna stvar je da je tiho i da dobro hladi.. malo sam proguglao i vidio Napajanje SEASONIC 330W, S12-330(330HB), Super Silent, 12cm vent., ATX2 ver 2.0 - 430,83 kn ili Napajanje COOLERMASTER 430W, RS-430-PCAP, Super Silent, eXtreme power, ATX2 v2 - 442,78 kn misljenja? da li mi je dovoljno 330w s obzirom na konfu? ili da ipak uzmem ovo 430w?? planiram jos dodati nesto rama i mozda koji hard ili nesto slicno.. a za kuciste ne znam? gledam po linksovom ducanu i zbunjem sam... dao bih recimo 700kn +-100 pa eto ako netko ima prijedlog i volje da mi pomogne.. samo da ponovim, bitno mi je da je tiho i da dobro hladi jer ovo cujem u dok sam na wc skoljci :( |
Napajanje SEASONIC 330W ti je dosta.
Iako bih ja uzeo Fortron 350W PNF za 215KN u Ve-Milu. A kučište za 500+- KN biraj, ja bih išao na Chiefteca. Ostatak love potrošiš na koji kvalitetniji ventilator. |
a koje je napajanje tiše? oba imaju neku supersilent karakteristiku, pitam se koliko je to ustvari tako?
|
Seasonic je tiši, ali i 2X skuplji. No Fortron je i jače napajanje, jeftinije i svejedno tiho, nije nečujan, ali je jako TIH!
|
e a sta mislis o ovome?
Kućište ANTEC LifeStyle SONATA II-EC 450W Super Mini Tower Quiet Piano Black http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=1701006 mislim nije mi toliko bitan airflow(jer ionako nemam neke strasne komponente) nego mi je bitnija tisina :) |
Citiraj:
|
900kn? dobijes i napajanje=?
a ovo recimo? Antec SLK3000B 443,28 kn |
Citiraj:
U samom su vrhu kaj se tice kvalitete, tisine i prozracnosti. Link1 Link2 A kaj se tice napajanja, vec je receno, za tvoju konfu uvrh glave fortron 350 pnf. |
hvala ribo, a sta kazes na neko antec kuciste?jel ima neko koje se u tom rangu isplati kupiti?
to lian li mi djeluje solidno! |
Uzmi Fortron 350W PNF i case po izboru (Antec, CoolerMaster, Chieftec, A+, Sharkoon)
pogledaj u Linksu imaš dosta dobrih kučišta |
imas u linksa sunbeam kucista
ima mi susjed tuniqe i kuciste je prva liga |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |