![]() |
Problem-CPU fan
Prvo-komp je kanta stara 6 god.,ali za net i office dovoljan.MBO je Gigabyte sa VIA-inim chipsetom,CPU je Duron na 1 GHz.
Došla kod frenda u dom,on se pohvali (sav sretan) kako mu se kanta naglo utišala.Ja stavim Speedfan kad ono CPU temp-96 stupnjeva.Otvorim komp vent na cooler-u ne vrti,zaštopan totalno. Skinem stari cooler,očistim CPU,stavim novi cooler(frend mu dao zapakirani Thermaltake Dragon Orb 3-20 kila ima i zvuči ko Jambo Jet).Znači sve očišćeno,stavljena pasta,provjereni spojevi. E sad:upalim komp,vent se zavrti 2 sec. i malo dimića i stane,windowsi se dignu normalno.Mislim pregorio cooler,stavim ga u svoju prastaru kantu-radi sve ok.Molim pomoć-jel napajanje,MBO? |
Koje napajanje??
|
Ma neko-no name 230w
|
probaj prikopcati stari vent na taj FAN konektor, mozda riknuo FAN konektor... za tu kramu je i 230W noname sasvim dosta :)
btw dobrodosla na forum :respekt: ;) |
Riješeno!Morala se sila upotrebiti.Loša izrada držača iznad venta,tako da su krilca zapinjala za njih.Malo podigla sa šrafcigerom i sve radi ok.Sad nije ni toliko ni bučan,temp.-41.Hvala svima na trudu.
|
LOL - car :D
Naglo mu se comp utišao :D Koji briljantan zakljucak :D |
Meni se više šviđa to što djevojka frendu popravlja komp, šerafcigerom rjiešava stvari i to nekom muškom.. MAX respekt.
p.s. oš se udat za mene ;););) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |