![]() |
Molim pomoc - stara matična
Susjed ima neku staru kantu i zeli ostaviti najmlađima da ga dokrajce:respekt: ali bi zelio promjeniti samo graficku tako da moze pokrenuti ucilicu.
E sad...ima maticnu ECS P6-BAT VIA693A, AGP, ATX (ja nikad cuo!) a trenutna graficka je neka nVidia od 64mb. Probao sam traziti po netu ali nisam nasao...da li bi ta ploca podrzavala bilo kakvu karticu duplo jaču tipa radeon 9600 ili tako nesto? Hvala |
ECS P6BAT ima milijun podverzija, tako da ćeš morati biti malo precizniji. Koliko sam vidio, dotična ima AGP 2x tako da nema govora o nekoj jačoj grafi na njoj.
http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Pro...uID=52&LanID=0 |
Citiraj:
U svakom slucaju hvala... no kako je AGP 2x kao sto kazes onda nebu nadogradnje. Jos cu malo istraziti Pozdrav |
Skinuo sam i manual i stvarno je AGP 2x.
Na matičnoj naziv ploče obično piše negdje oko CPU socketa ili između PCI tj. ISA slotova. |
ako mozes slikat agp utor, ne mora bit neka kvaliteta slke, glavno da se vidi. onda ti 100% mogu rec jel ide koja grafa druga ili ne.
|
|
nope ne ide. agp 1.0 je to. da je 2.0 onda bi islo, ili da je universal
|
Koja je to graficka "nvidia od 64mb" i koji je ostatak konfiguracije.
Za ucilicu je kao minimalna konfiguracija P3 1GHZ i DX 8 kartica sa 32MB, 256RAM-a sto mi je malo previse iako sami autori to navode na ucilici. |
Citiraj:
|
Pa kaj je ta učilica tak zahtjevna da treba ic bolja grafa od nvidije sa 64 mb? Ne mogu vjerovat...
|
Nisam ni ja mogao vjerovat... Neka nVidia GeForce 6600 će ti biti OK.
|
Pa vidiš da je celduce napisao da je minimalna konfiguracija za učilicu grafička sa 32 MB a i to je previše, kažu njeni autori.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:11. |