![]() |
Umek@Masters
Sinoć bio,80 kn upad ali je vridilooooooo..
Došao oko ponoć,ljudi slabo bilo,još je svirao onaj debil Pero FH,oko 1 došao Umek,ljudi da se jedva možeš okrenit..svirao do 4.30.. Bilo je zakon!!predobar party!! Jel itko iz splita bia? i ne nisan ništa vuka... :chears: |
nisan tija ic jer san zna da ce gužva bit
|
ma gužva je bila taman,samo se tribalo dobro smistit tj. ne na podij,ja san bija skroz na kraju,kraj WC-a
|
Ja sam iz druge galaksije - kaj smijem pitati o čemu vi to :D
|
Umek je DJ koji je došao na party u Mastersu, i tamo puštao glazbu :)
Jasnije? :D |
Citiraj:
|
AHA !
Sad mi je lakše - THX ^^ |
uuuuu do yaya bio sam na umeku već par puta. a u subotu idem na rush-a 5 put! bit će pakleno!!!
|
Citiraj:
|
Zašto ja živim Bogu iza nogu :bonker:
|
Di svira Rush?
|
|
Citiraj:
|
A opet ima 1% koji znaju ^^ :beer:
|
haha to su stari drogeraši ;)
|
išo bi na Rusha al mislim da taj vikend baš ne mogu..
prošle godine sam bio na Coxu u Primoštenu, bilo je pre***eno... da mogu išo bi na sve te veće partyje al ne mogu to financijski podnjet, ah taj studentski život..... a evo i malo info za rusha ako nekog zanima... 14.04.2007. DJ Rush @ The Best Line up: Rush Mr.DJ Dario Dechko Upad: 50 u pretprodaji / 70 na ulazu Pretprodaja: Caffe bar Baredo, Integral (Pothodnik), club 10 (Vlaška 10), te blagajna kluba The Best |
eto samo da vas obavijestim da je bila velika gužva , veća nego zadnjih par puta. a i opijati na tržištu su loše kvalitete ;) (tak sam čuo)
uglavnom rush je pržio do bola a ni ovaj dechko nije bio loš , štoviše bio je odličan. išo sam doma prije 4 h tak da darija nisam ni čuo. niste propustili ništa posebno... |
Uffff umek je predobar :)
Bio sam sad u 9om mjesecu kad je bio u Zagrebu @ Booglaoo lik je strasan. |
Citiraj:
|
nemoj molim te koristiti naziv boogaloo. to je otv dom i uvijek će ostati. nitko ga od partijanera ne zove boogaloo. đizez koje glupavo ime
|
Citiraj:
|
Re: Umek@Masters
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:45. |