![]() |
dvd pržilica
hvala na pomoći! Bok!
|
sumnjam da ces moci presnimiti DVD film metodom 1:1 posto su 99% filmova na DVD-u dvoslojno zapisana.
Trebat ces ili kompresirat video ili izbaciti nepotrebne stvari! |
dvd
sta da izbacim -kako,cime...daj neko uputstvo...postupak,software....grr bacit cu je u smece
|
Re: dvd
Citiraj:
|
Upznat si s time da ako presnimavaš film moraš imati original u vlasništvu, a ovo ti samo služi kao backup kopija istog u slučaju oštečenja originala? U svakom drugom slučaju to bi bilo nelegalno a to se ovdje NE RADI.
Ako posjeduješ original postoje razne metode za to. Ili preko Nera ak je zapis jednoslojan (jako malo DVD-a) ili kao što reče Marac moraš izbaciti nešto (redateljeve komentare, zvuk na drugim jezicima itd). Nedavno je pisano o tome u BUG-u čini mi se. Javim ti kasnije za program ak se ne snađeš. |
Re: dvd pržilica
Citiraj:
1. Ubaci DVD i pokreni DVDShrink. 2. Open disk i pricekas da ga skenira 3. Izaberes kvalitetu za pojedini dio (ak je potrebno kompresirati) Napomena - zadnja, beta, verzija automatski podesi kvalitetu. To ti je OK ak ti se neda zaj*, inace je bolje sam srediti. 4. Backupiras u neki dir 5. Snimis, recimo s Nerom File, New, DVD video, sve fileove potrpas u video_ts i burn, baby, burn :fuming: Ovo sam napisao na brzinu tak ak nesto ne skuzis, pitaj. Mozda prek vikenda napravim tutorial sa slicicama :D :beer: |
NERO Recode.:) ,naravno za legalne backupe!
|
Viš kako su deca pristojna:D...
|
naravno ;)
|
Najbolji ti je Dvd2One
|
Citiraj:
a nude slicne funkcije.... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:36. |