![]() |
TT Big typhoon obični vs. VX??
Ovak zanima me koje su sve razlike u tom hladnjaku osim kaj vx ima kontroler okretaja. Dal taj vx ima stvarno veču brzinu od običnog ili su to samo za reklamu napisali? :)
I dal se isplati doplatit tih 20ak kn za vx verziju, koji bi se pripojio konfi iz potpisa :) |
Svejedno, IMHO. Ako ces jace clockati, uzmi VX, ako neces uzmi obicnog :)
|
Ma neznam sad , nije na odmet imat rezervu, ajd da imaju isti br okretaja, pa se još da prek biosa regulirat brzina, al ak je ovaj tolko sporiji onda i nebi obični :)
700rpm nije baš za bacit |
Pa cuj, ako te buka opcenito ne brine previse, uzmi VX.
|
evo ja imam VX, i kažem da nije ništa bolji od obićnog, na 2000rpm hladi za 1° bolje a buka je tad nepodnošljiva!
|
ja sam za obicnog :)
zašto..pa vise mi se svida nacin montiranja..jest da je zahebaniji ali šaraf je šaraf :) razlike u samoj strukturi pajpova i baze nema stoga moj glas ide obicnom BTu |
Na istim obrtajima je stari vent tisi, dakle bolji. Ako nije za AM2, onda stari.
|
iako je meni taj na starom prozujao prije cca tjedan dana..zamjenjen je sa sharkoonom 120mm S na 7V
|
Citiraj:
ja isto baš ne vjerujem onim push pinovima na vx-u moraš spigat ploču da ih pribiješ |
da to je za 775 a za am2 imaš nekakvu "kopču"..to drži ali mi se nekako čini nepouzdanom :(
|
Citiraj:
|
ima, ja sam se napatio ko majmun. moraš tak jako stisnut da imaš osječaj da će ploča puknut. ali sad bt stoji zašarafljen , ko zavaren za ploču
|
Može još samo pitanje dal se BT može mjerit sa Sonic towerom i 12 icom na njemu ?
|
Može.
Imam ja Scythe Ninja koji je jedan od najcoolera, a imao sam BT obican prije... Iskreno svi ti bolji cooleri su isti "drek"... tak da kaj bus uzeo ovisi o konceptu kucista itd... |
I koji bolje hladi BT ili Scythe Ninja ??? Koliko kosta taj ninja i di ga ima za kupit????
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |