![]() |
Prijedlog u vezi zatvaranja threadova
U zadnje vrijeme vidim da se zatvaraju threadovi koji vjerojatno ne postuju pravila,ali bih htio da se post editira od strane moderatora i upise zasto se zatvaraju. To je dobra stvar i puno pomaze ljudima koji jos nisu procitali pravila ili ne razumiju zasto je thread zatvoren. Eto... :goood:
|
Podržavam
|
zasto nisu procitali pravila?
|
Po mom misljenju takvi threadovi koji se odmah lockaju bi mogli biti odmah i izbrisani, kao sto je bio npr. Amstelov zadnji ulet :)
|
mislim da nema smisla pisati zbog čega je thread zatvoren, dužnost svakog člana je da najprije pročita pravila.,... čemu natovarivat još posla moderatorima...
|
Može, ali mislim da nekome tko nije ništa napisao (osim "Zdravo braćo prodajem grafu - kontakt na mob" :D) da mu se neće objašnjavati.. Ali to je uglavnom zbog 3 stvari (ili jedne od njih) + procjena moderatora koliko se on potrudio oko toga posta. Ako je ipak nešta više napisao onda mu samo stavim crveno da nadoda u prvi post. :)
One tri stvari su (ono, u 90% slučajeva): nema cijene nema informacije o garanciji loš naslov Jučer ne nažalost jedan član dobio i ban zbog naslova. Ali dobro, nije on samo radi toga dobio ban. Naravno, jučer je bio i slučaj da je netko nešta zaboravio, pa ga je netko podsjetio da je to nešta zaboravio i nije editirao prvi post i dobio lokot. Takvim bi eventualno mogli ostavit koju poruku... |
Ma nema, pravila su jednostavna i vise se temelje na osnovnoj kulturi.
Tko ih ne shvaca... :) Sto se teme tice, tu i tamo se napise malim slovima razlog u postu ili na kraju teme, ali za teske gluposti nema toga, lock i bye bye. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo konkretno ja ne kuzim zasto je ovaj thread zatvoren: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65973 Mozda jer nije upisao OT ? Ili nije naveo garanciju? Vidio sam threadove i sa manje podataka pa nisu bili zatvarani. Samo pitam. ;) |
Naslov i garancija ;)
Čim isprobam da sve stane u naslov, a on to nije napravil - lock :p Šalu na stranu, da je jedno - napisali bi mu upozorenje sa crvenom bojom da update-a prvi post. Ovako je dobio lock (dapače, mislim da sam mu to ja osobno lockao). Ima ljudi kada im se locka thread, onda se jave lijepo i pristojno na PM i zamole da se unlocka thread i da se on dopuni (još i sam on veli kaj je falilo) :) Takvima se ja još ispričavam ;) A kada vidiš threadove sa još manje informacija -> "Report post" buton i stići će i njega lock :p |
Jel atha stvarno bannan???
|
Ma nije, opušio se ko kanta pa brljo po profilu :p
|
Ne izlijeci u javnost, oboje znamo od koga sam to dobio. http://cosgan.de/images/midi/verschiedene/c045.gif
|
LOl, neki se več pondali da smo ubili Athu :D
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=66334
A zasto je ovo zatvoreno i to prije nego sam uspio nešto kazat o modelu gamepada. Da li zato što je ta tema bila 1001 put ili zato što se netko ovdje preserava i igra admina :care: Ali zapravo kada bolje razmislim fučka mi se :rolleyes: Usput hvala na linkovima na tom topicu za clock :D |
Lijepo ti je moderator odgovorio, nitko se ne "preserava".
|
Citiraj:
|
Tebi stvarno nije dan ili jednostavno nemaš pametnijeg posla? Stvarno ne kužim koliko pristojan odgovor mora biti pa da nema suvišnih komentara...
No, ajde prihvatim da ti je loš dan :D |
Ma imam pametnijeg posla vjeruj mi :kafa:
Hvala što si prihvatio ispriku :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:56. |