![]() |
Fortron BS 500w & 8800GTS
zanima me dali je ovo moje napajanje dost jako da potjera recimo grafu 8800gts 320mb?inače sve na defaultu dela..konfa iz siga
|
Citiraj:
|
Citiraj:
da čujem ostala mišljenja? |
Kad bi usporedio moj i tvoj komp i napajanja koja imamo mislim da si ti trenutno na granici negdje, kao i ja, tako da bi moglo biti problema, inače da sad ja kupujem takvu grafu mijenjao bi i napajanje čisto za neku svoju sigurnost...ovo je samo odokativno
|
a čuj s ovom konfom,napajanje radi bez greške...e sad još dok bi stavil 8800gts...
|
A ne znam pitanje je bili radilo, tvoje je jače od mog, meni se jučer komp par puta ugasio bez očitog razloga, a nTune javlja da grafa ne prima dovoljno struje http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif Kad je kupiš probaj, pa ako ne ide kupi novo napajanje :D
|
hm...nisam zadovoljan s odgovorima:)
eh da,mislim da če novo napajanje pričekat,bogme ovo još nije za smeče.. |
Citiraj:
|
evo ovako:
10000% je dovoljno ako ne bude dovoljno ja ti dam pola novaca za novo :) |
Trebalo bi biti dosta, ali taj Fortron 500W je stvarno slabić za ozbiljnije račubalo.
|
evo bogme ovaj fortron gura ovu grafu bez frke,sve dela bez greške....
|
Citiraj:
dobar bio zeko, igra se na 8800GTS :D Kakvi dojmovi o grafi? |
Citiraj:
grafa je...zapravo,ugodno iznenađen,ja zadovoljan.... naspram 7900gt, ova je odlična....instaliral par zahtjevnijih naslova,nemam riječi... |
Citiraj:
ne padajte na te fore o 1000Wtnim napajanjima za jednu 8800gts ili gtx na koje samo ameri mogu past. :kafa: |
Citiraj:
|
Ako moja 350W Chief Delta tjera X1900XT....
|
Evo proučite si ova dva grafa...
1) 8800GTS + kartice u rangu što se potrošnje tiće: http://www.neoseeker.com/Articles/Ha...800gts/10.html 2) 7900GT + kartice u rangu što se potrošnje tiće: http://www.vr-zone.com/?i=3335&s=8 Na žalost, Link2 prikazuje samo "Idle" potrošnju ali može se vidjeti odnos između njih! PS: Pod "minimum Power Supply", i kod 7900GT i kod 8800GTS stoji 400W (iz tehničkih podataka) što znaći da obje kartice mogu raditi na "slabijim" BrandName napajanjima, ali opet zašto se kockati sa tak skupom/dobrom karticom kao što je 8800GTS! Ak nikaj drugo onda barem neko kvalitetno napajanje (Seasonic, Corsair) s manje snage da nebi bilo nismo znali:) |
Sve je to u redu, samo trenutno nema nekih ''slabijih'' modela Seasonicovih/Corsairovih napajanja, svi modeli, osim naslabijeg Seasonicovog (330w), prelaze 800kn, tako da bih ja za te, i manje novce, bolje preporučio Silverstone Element 500W EF+
|
bogami ove atijeve troše i po 20-tak w više od 8800gts....
|
meni tagan 430W easycon gura bez problema karticu iz siga, a frendu isto napajanje gura 8800gtx bez problema... zato npr. smo u firmi složili komp sa raptoxxom 550w i taj nije htio se ni upaliti sa 8800gts.... konfa ništa strašno nije bila: x2 3800+, 2 giga rama, 1 hdd... i nema šanse...
stavimo coolermaster 430W i sve e pali ko urica i radi... |
Jednom se kolegi tu sa foruma gasila 8800GTX na BS 500W ali 8800GTS mu radi normalno
Inaće osobno ja bi radije uzeo za te pare nešto tipa Seasonic S12 430W |
300W Enermax može sve ovo dolje napajat
...igram se redovito Stalkera...
po kalkulatoru ispada malo preko 300W kvalitetnog napajanja i to je to... sreća, a koštalo je oko 200kn u Lin.su na akciji....:) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:03. |