![]() |
AMD X2 6000+
Razmišljam o kupnji prockasa iz naslova, da zamijenim sadašnji 3800+, ali ne znam da li moja matična podržava (K9N SLI Platinum).
Zna li itko? Kako da to saznam? Na stranici proizvođača piše samo da podržava "sve" dual core nove prockase, što god im to značilo... |
Podržava i taj 6000+.
|
Citiraj:
Takodjer jesi svjestan u praksi da ubrzanje ce biti mizerno? Po mom je 6000+ obicno bacanje novca jer je procesor samo frekvencijski nabrijan pozdrav |
Citiraj:
A pošto si "Hardcore gamer" sa takvom grafom ni ne trebaš razmišljati o 6000+http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif jedino ako ćeš kodirat video onda bolje nafrlji nekog Conroa http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif Ali ako si ti odlučio kupiti X2 6000+, nema razloga da ti mi govorimo što valja, a što ne http://forum.pcekspert.com/images/icons/icon12.gif |
Jos nesto, taj proc radi sluzbeno na 3GHz i vrlo tesko da ce se moc ocat preko ta 3 sluzbena gigaherca.
|
Citiraj:
A ovako bi samo upgrade-ao proc, ali da, čitao sam malo review-a i nisu baš divni...hm. |
Citiraj:
|
Citiraj:
2Theprofiler: kupi E4300 pa ga nafrlji :kafa::fiju: Ali u ustalom ovo nije tema da raspravljamo koji ćeš proc ubost |
Citiraj:
Nadam se da ste u pravu što se tiče pada cijena, nisam ništa čuo o tome, ali doduše ni ne pratim... |
Ja isto cekam da srezu 6600 sve ostalo vec imam samo fali proc.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam izgleda jedan od rijetkih koji ne klokaju proc i radje bi platili vise da nemoram klokat. Opcenito ne volim klokat stvari, radje kupim jacu :kafa: |
Dečki držite se AMDa ovdje, ne Intela ;)
|
Citiraj:
|
nije mi jasna zamjena x3800+,ti je u nečemu spor,postao suko grlo ili mjenjaš sada dok se para ima? ne prigovaram,tvoja je lova samo me zanima
|
|
Citiraj:
NHF, ali..odluchi se napokon, chovjeche. |
Oš mjenjat grafu ako nisi sretan?:D :D :D :D :offtopic: ...
Daj malo..down to earth,spusti se..kupi,ne kupi...prestari smo,većina nas i preiskusna..nikoga ne impresionira ni da imaš 10000+ i 8gb rama..so what..ja imam sve nintendove konzole :D :D :D :D |
Da, 3800+ je usko grlo, pogotovo glede grafike...6000 zvuči lijepo ali nakon nekih reviewa koje sam pročitao, nije baš bajno. Očito Intel rulez i taj trend će se i nastaviti. Pa prelazim na Intela. A zašto ne bih? Jel VAMA to bed, dečki? Ako VAMA smeta, budem ostavio 3800...:stoopid:
Btw, ne ku*čim se, jer nemam s čim. Ovo moje je tek mid-range stroj. Nikako high-end pila. To bi bio neki E6700 Extreme, SLI 8800GTX, 2-4 GB Crucial Ballistix RAM-a na 1000, etc...:fiju: |
možda je proc usko grlo za grafu,al nedovoljan i ne baš sad tolko bitan razlog za prelazak na jači amd....
|
si siguran u to da je proc usko grlo?malo mi čudno to zvuči,a baš sam razmišljao da prodam ovu grafu iz siga i uzmem 8800gts 320MB
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzmi karticu, bez obzira...svatko bi trebao imat jednu 8800.:D |
Citiraj:
mda...i bogatog tatu i mamu...:kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:45. |