![]() |
Koji office?
Zanima me koji office je najbolji. Da li tu vrijedi ona najnovije je i najbolje, dakle office 07?
|
po meni je veliki problem officea 2007 što ima nove formate koji nisu kompatibilni sa starim officeima kao što je to do sad bio slučaj već ti treba X dodatnih kenja da bi mogao editirati nesto napravljeno u office 2007 ako npr imas 2003...
Meni je 2003 sasvim dobar ali eto formati me tjeraju da instaliram 2007 jer ne mogu ljudima diktirat u kojim formatima da mi šalju dokumente da bi ja to mogao pogledat i eventalno editirati... fuj potez.... |
Office 2003 zbog kompatibilnosti, ili 2007 al da sačuvaš u 2003 formatu svaki put.
Mislim da je definitivno neozbiljno od nekoga, pogotovo firme, ako šalje okolo dokumente u novom 2007 doc/excel formatu kad office 2007 ima valjda 15 ljudi u hr i od toga 13 su piratski. |
File Converter od MS-a koji se downloada sa njihovog weba will do the trick sto se tice primanja i konvertiranja filovea u novome formatu.
|
slazem se da je jako glupo od MS-a sto su stavili nove formate. da je 2007 odlican, jest. jos prije par mjeseci sam zguglao hack koji tjera 2007 da automatski sprema u stare formate. kad dodem doma (pon) mogu bacit oko ili sam guglaj malo.
sve u svemu, kao i svaki do sad, zadnji office je odlican i najbolji. no svejedno cu preporuciti Office XP (2003), cisto zbog jednostavnosti. ako do sada nisi navikao na neku od starijih verzija Office-a, stavi najnoviji. ako jesi, ostani na starom jos neko vrijeme |
OpenOffice.Org ;)
Ako bas mora biti od M$-a onda Office XP Pro valja, ja imam taj i odlicno radi svoj posao... |
Da li da novi Office 2007 instaliram preko starog 2003 ili da bacim van stari pa tek onda novi ubacim ?
|
Je ne razumijem što se svi borite toliko s tim novim officeom i njegovim formatima, jednostavno postavite da je defaultni format za sejv onaj stari sve 5. Radim na 2007 još od bete i sve najbolje o njemu, treba vremena za privikavat no kada se jednom uđe u štos...
Mak, svejedno. Ostavi si stari neko vrijeme tek toliko da vidiš koliko ti treba da se ufuraš na novi. Jedino ne možeš imati obje verzije Microsoft Outlooka ako ga koristiš... |
baš sam htio reć ovo što i Tor.
ja sam imao istovremeno instaliran i 2003 i 2007. 2007 sam probao pod Vistom i vizualno je odličan. i ima dobru foru da dokumente stavi jedan pokraj drugoga automatski... dok to sa 2003 moram ručno adti... (govorim o dva različita otvorena dokumenta) sitnica, ali veseli, pogotovo kad imaš widescreen ko ja.. |
Citiraj:
ne koristim Outlook , čak sam ga izbacio skroz , add-remove win components . a dugo radim u 2003 , baš bi na ovaj novi prešao , samo trebam upute kako ga instalirati. da li da deinstaliram stari ili da preko njega instaliram novi ? |
Ne govorim o OE već o M$ Outlooku kao dijelu office paketa...
Tijekom instalacije odeš na customize (čini mi se) pa te pita hoćeš li skloniti stare komponente ili ih ostaviti. |
Nisam ga niti prvi put instalirao , samo sam word,excell i pp instalirao , custom .....
|
2003... puno bolji outlook od starijih verzija, 2007 me nije baš impresionirao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |