![]() |
Xerox XL 775
Mislim si skoro ubosti novi monitor pa mi je Xerox zapeo za oko ali ne mogu naći nikakvu recenziju o njemu. Ako netko zna bio bih mu zahvalan za link. Ili prijedlog za neki bolji monitor a ta pritom dobro izgleda.
|
Neznam hoće li ti ovo pomoći ali frend ga je uzeo i oduševljen je njime. Mislim da je za tu cijenu odlican.
|
Re: Xerox XL 775
Citiraj:
|
Onda super. Uzimam taj monitor čim mi marac da pare za Hercules-a. A i taj me dođe jeftinije nego bilo koji Samsung koji ni ne izlgedaju tako dobro
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imas kakvu slikicu?koja je max rezolucijal,frekvencija,cijena? daj bas me zanima
|
Evo copy paste:
XEROX XL - 775 DVI + VGA (Analog) - Anti Glare glass cover - Resolution 1280 x 1024 @ 75 Hz - Brighteness: 260 cd/m2 - Contrast Ratio: 450:1 Ultra-thin Design - 17.0' Viewable Active Matrix TFT - 17' XL775D Color Black Features Ultra-thin Design - Display Technology - 17.0' Viewable Active Matrix TFT - Horizontal Viewing Angle - 140 Degrees - Response Time - 16 ms - Pixel Pitch (mm) - 0.264 mm - Max. Resolution - 1280 x 1024 @ 75 Hz - Vertical Refresh Rate (Hz) - 60 - 75 - Brightness - 260 nits - Contrast Ratio - 450:01:00 - Compatibility - PC and Mac - Video Input - Analog - Auto Adjustment - User Control - On-screen Digital Controls - Power Consumption - 40 W / Energy Star - Plug and Play - Wall-mount Interface - Yes (VESA Standard) - Warranty - 3-Year Limited Mene košta tri soma kuna u microline-u a u trgovinama je od 4000 do 4500 kn |
1 privitaka
I slika
|
Lepi!:D
|
A de mi recite da li je microline veleprodaja ili maloprodaja?Tj. da li je kao obicni stanovnik ove j... drzave mogu tamo kupovati tamo ili mogu samo firme (kupovati tamo)????:fuming:
|
Citiraj:
|
Deca ... ovo moram komentirat sa .... VVVVAAAAUUUUUUUUUUUUU
Prekrasno i prejebeno .... Cyb - svaka ti dala - megaherza :beer: |
75 hz...:confused:
|
Citiraj:
Kaj se tiće osvježavanja CRT i LCD monitora - jedno s drugim tako rekuć nema veze. 60 Hz na LCD je već itekako dovoljno. :beer: |
ja se isto interesiram za xeroxića :), zgleda mi pakleno mrak
I ima 17" vidljivo, mljac |
Citiraj:
i kak si zadovoljan s tim monitorom? Jel dobiješ s njim dvi kabel? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kako se ponaša u igrama, kakva je kvaliteta, vjernost boja?? E da baj d vej kolko je garancija i kolko toleriraju mrtvih pixela? Ili je to od dućana do dućana? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ne znam baš ne bih pet bijelih ili crnih točkica po ekranu |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tam si trebao pitat u vezi toga |
e da kaj si ti uzeo 775 ili 775D??
Naime 775 obični nema dvi konektor |
Citiraj:
|
Imali uopće velike razlike između digitalnog i analognog?
|
Citiraj:
Po meni nema smisla kupovat lcd monitor bez dvi priključka pogotovo kaj sad svaka novija kartica ima dvi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37. |