![]() |
CMR 2005
kada pokrenem karijeru u colin mc rae rally 05, samo me izbaci iz igre i pokaze mi error, jel netko vec imao problema takvih??
jel ima noviji collin? |
ja sam imao problema na car setupu (izbacuje) pa sam odustao od te igre...
|
jel ima jos koji noviji rally iz prosle ili ove godine??
|
Colin McRae Rally noviji nije izašao, očekuje se CMR: Dirt. Možeš probat Richard Burns Rally. On ti je dosta realističan (čitaj težak), nije baš sličan CMR-u ali je baš zbog toga dobar.
|
igro sam ga prije jos, pa mi se onda nije svidio, ali sada cu probati...
|
probo sam ... tesko je to dosta!! ne mos upravljat autom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma mogu ga hvaliti koliko hoce kad nema bas veze sa stvarnoscu previse da bi se moglo nazvati realnim,,,,,
CMR 2005 sam slabo igrao no jedna stvar u kojoj sam uzivao je rusenje prometnih znakova :D stvarno im je puno trebalo da to srede :D |
kad izlazi CMR Dirt??
i ja se sa vama slazem da je CMR 2 bio najbolji, stvarno su ga dobro napravili, a nadam se da ce i CMR Dirt. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom kad sam mislio na Richard Burns liga mislio sam na ovo: link. Prvenstvo Hrvatske u RBR-u. |
RB rally je jedna od rijetkih simulacija rally-a,
Colin mu nije ni do koljena nijedan nastavak. tko se nije potrudio oko Burnsa, nemojte govoriti da je igra loša.. Colina moš vozit sa dva prsta i napamet zavoje prolazit, ali u burnsu ipak ne... i da, Burns igrat bez volana je nemoguće, možda vas to najviše muči. ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
a ne znam, jednostavno auto koda ide po ledu |
Re: CMR 2005
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16. |