PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   CMR 2005 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=65782)

vedro91 05.04.2007. 07:36

CMR 2005

kada pokrenem karijeru u colin mc rae rally 05, samo me izbaci iz igre i pokaze mi error, jel netko vec imao problema takvih??

jel ima noviji collin?

thuNdeR 05.04.2007. 07:41

ja sam imao problema na car setupu (izbacuje) pa sam odustao od te igre...

vedro91 05.04.2007. 16:36

jel ima jos koji noviji rally iz prosle ili ove godine??

tutix 05.04.2007. 18:37

Colin McRae Rally noviji nije izašao, očekuje se CMR: Dirt. Možeš probat Richard Burns Rally. On ti je dosta realističan (čitaj težak), nije baš sličan CMR-u ali je baš zbog toga dobar.

vedro91 08.04.2007. 08:14

igro sam ga prije jos, pa mi se onda nije svidio, ali sada cu probati...

vedro91 09.04.2007. 17:33

probo sam ... tesko je to dosta!! ne mos upravljat autom.

speedy-3 10.04.2007. 16:35

Citiraj:

Autor tutix (Post 693127)
Colin McRae Rally noviji nije izašao, očekuje se CMR: Dirt. Možeš probat Richard Burns Rally. On ti je dosta realističan (čitaj težak), nije baš sličan CMR-u ali je baš zbog toga dobar.

Richard je tezak ali ne bas i realistican trebao je biti ali nisu to dobro izveli ato se totalno cudno ponasa da je to u stvarsnoti tako neznam bas kako bi se takav auto mogao voziti ovako normalno od kuce do pekare a kamoli na rallyu nisu ga oke sredili,,,,,,, CMR ovi noviji isto imaju svoje musice ali to i je vise arkada a ne simulacija pa oke........ najbolji CMR je bio 2 u njemu mi se auto nekako jos i najrealisticnije ponasao od svi CMRova

tutix 10.04.2007. 17:29

Citiraj:

Autor speedy-3 (Post 696377)
Richard je tezak ali ne bas i realistican trebao je biti ali nisu to dobro izveli ato se totalno cudno ponasa da je to u stvarsnoti tako neznam bas kako bi se takav auto mogao voziti ovako normalno od kuce do pekare a kamoli na rallyu nisu ga oke sredili,,,,,,, CMR ovi noviji isto imaju svoje musice ali to i je vise arkada a ne simulacija pa oke........ najbolji CMR je bio 2 u njemu mi se auto nekako jos i najrealisticnije ponasao od svi CMRova

A valjda su dobro napravili, kad postoji Richard Burns liga, to je više HC igra. Ja nisam imao živce za njega, ali drugi ga jako hvale, meni isto više leži CMR. Probao sam sve nastavke osim jedinice. Trojka je bila katastrofa, dvojka je slažem se najbolja, mada je i petica dobra. Baš me zanima kakav će Dirt biti.

speedy-3 10.04.2007. 17:51

ma mogu ga hvaliti koliko hoce kad nema bas veze sa stvarnoscu previse da bi se moglo nazvati realnim,,,,,

CMR 2005 sam slabo igrao no jedna stvar u kojoj sam uzivao je rusenje prometnih znakova :D stvarno im je puno trebalo da to srede :D

vedro91 16.04.2007. 10:19

kad izlazi CMR Dirt??
i ja se sa vama slazem da je CMR 2 bio najbolji, stvarno su ga dobro napravili, a nadam se da ce i CMR Dirt.

z3D 16.04.2007. 11:58

Citiraj:

Autor tutix (Post 696423)
A valjda su dobro napravili, kad postoji Richard Burns liga, to je više HC igra. Ja nisam imao živce za njega, ali drugi ga jako hvale, meni isto više leži CMR. Probao sam sve nastavke osim jedinice. Trojka je bila katastrofa, dvojka je slažem se najbolja, mada je i petica dobra. Baš me zanima kakav će Dirt biti.

Da, vozio covjek Rally Of Great Britain u Imprezi pa zna.

tutix 16.04.2007. 14:42

Citiraj:

Autor vedro91 (Post 700714)
kad izlazi CMR Dirt??
i ja se sa vama slazem da je CMR 2 bio najbolji, stvarno su ga dobro napravili, a nadam se da ce i CMR Dirt.

U lipnju ove godine.

Citiraj:

Autor z3D (Post 700776)
Da, vozio covjek Rally Of Great Britain u Imprezi pa zna.

Ne kužim ovo, koji čovjek? Ti mene kuriš ili koga tu :)?

Uglavnom kad sam mislio na Richard Burns liga mislio sam na ovo: link. Prvenstvo Hrvatske u RBR-u.

Gabre 19.04.2007. 10:50

RB rally je jedna od rijetkih simulacija rally-a,
Colin mu nije ni do koljena nijedan nastavak.

tko se nije potrudio oko Burnsa, nemojte govoriti da je igra loša..

Colina moš vozit sa dva prsta i napamet zavoje prolazit, ali u burnsu ipak ne...
i da, Burns igrat bez volana je nemoguće, možda vas to najviše muči. ;)

Nasty_ 19.04.2007. 14:55

Citiraj:

Autor Gabre (Post 703358)

Colina moš vozit sa dva prsta i napamet zavoje prolazit, ali u burnsu ipak ne...

Yep u potpunosti se slazem! Collin je cista arkada u odnosu na RB. Uzitak voznje je beskrajno bolji u RB , naravno kako kolega kaze bez volana ste banana :D

vedro91 19.04.2007. 22:34

Citiraj:

Autor Gabre (Post 703358)

moguce je da nas muci u tome da nemamo volana
a ne znam, jednostavno auto koda ide po ledu

JC Denton 21.04.2007. 15:38

Re: CMR 2005

Citiraj:

Autor Nasty_ (Post 703579)
Yep u potpunosti se slazem! Collin je cista arkada u odnosu na RB. Uzitak voznje je beskrajno bolji u RB , naravno kako kolega kaze bez volana ste banana :D

Da, ali ide nekako i s joystickom :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:16.