![]() |
Čudno usporavanje???
Kad upalim komp, prvih pol sata sve normalno radi, brzo i to...I onda odjednom, nakon tih pol sata se sve duplo il čak triput uspori...Neam pojma o čemu ovisi i kaj se tu događa...al eto, događa se!
Ima neko ideju neku, kaj bi to moglo bit?Virus neki? |
Daj malo više detalja... Koji Windowsi, kakvo je stanje u task manageru, je li proc na 100%,...?
|
Windowsi su xp, sp1...nie procesor ni blizu 100%.Glupo je, fakat se bzvz odjednom uspori sve.Čak mi i najobičniji refresh traje par sec....
|
Temperature ?
|
Citiraj:
|
Ma je, procesor je na 100% cijelo vrijeme (mislim, kad se počne usporavat)...kaj da probam?Hiijack This il kaj?
|
Dobro, a sad vidi koji proces ga zakucava na 100%.
|
E, jesam...nešt je bilo, ugasio sam to i sad je normalno!Samo, ne znam dal ću morat to sranje uvijek gasit nakon bootanja il je sad ugašen forever?
|
Vjerovatno ovo prvo, ako se tako svaki put događa. Ovo samo ako si ga "ubio" u Task Manageru, ako se radi o HijackThis onda druga situacija.
|
Citiraj:
Prouči temu o HijackThisu... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285 |
Inače, pošto nisi naveo koji proces si ubio, drugi puta upiši ime tog procesa u google i dosta često budeš mogao odmah naći s ćime imaš problema (virus, trojan, spyware etc.)
|
Ok, hvala svima na odgovorima! Zbriso sam to sranje i ne pojavljuje se više, al eto, za ubuduće znam da mogu vidjet s čim iam posla.
Još jednom, fala... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |