![]() |
Nero 6.0.0.23
Izašla nova verzija Nera i to sva tri paketa. Cca nekih 40MB za download.
|
Re: Nero 6.0.0.23
Citiraj:
|
Lolčina do daske.
|
Citiraj:
|
Je**š Nero!!!
|
Zašto? Ipak se pokazao dobrim u svim situacijama u odnosu na ostatak igrača.
|
Ne znam kako bi mogao je..t komad software-a, ali šta se funkcionalnosti tiče, nikad me dosad nije iznevjerio. S 5 različitih pržilica i nekih 30 njegovih verzija. Zašto bi onda prelazio na drugi? A i dobio sam ga legalno s pržilicom.
|
Citiraj:
|
Ma daaaj. Pa tu ni prst ne može proć. Ili može?
|
Citiraj:
|
Meni nažalost kod nera i ACDSeea što je novija verzija to mi se manje sviđaju!
ACDSee je nekoć bio jednostavan program, bez puno muljanja, a sada ?! Nero je isto bio jednostavniji, ajde nije se puno promjenio, no počeli su mi neki problemi sa verzijom 6 !! |
istina, meni je nero5 bio simpaticniji..
iako nemam problema sa 6-icom, imam osjecaj da ahead pokusava nero pretvorit u nesto vise od cdr programa. to ce bit ko acdsee koji se pokusava pretvorit u photoshop.. iz odlicnog image browsing programa u los image editing program :) |
S Nerom nemam problema, a EjSiDisii ne koristim odavno. Dovoljan mi je ovaj XP preglednik.
|
ma dobar je (trenutno 6.0.0.9) pogotovo dodatne mogucnosti.
|
Clone CD rula!!!
|
Klon može samo djelić onog šta može Nero, a s druge strane, šta se tiče Nera, baš ta 6.0.0.9 verzija ti je svojevremeno promptno bila nadograđena radi grešaka koje je imala.
|
Može i ferari više od bmwa ali bmw mi je ipak nekako coolniji.
|
Ne zalazi u vode zvane ferrari:D Pogotovo ne s BMW...
Dobar je Nero, malo ga komliciraju doduše u ovoj zadnjoj verziji (6) ali opet ne razočarava u onom bitnom-snimanju CD-a. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw, koja je onda najbolja/stabilnija/sto-vec verzija nereka 6? 6.0.0.9? |
Bug sa snimanjem ispravljen je patchem nekih dan-dva nakon izlaska verzije 6. Što se tiče 6.0.0.9, znam da je imala neke bugove, pa je hitno mijenjana, mada, moram priznati, nisam oučio nikakve greške ni s tom verzijom.
|
60023 bi trebala biti najstabilnija i bez bugova. Evo imam je par dana i za sad sve OK.
|
Isto tako.
|
dakle, danas navecer skidam 40mb :D
|
Citiraj:
|
Osim ako nemaš negdje vezu (na poslu...), pa te nije briga.
|
jos bolje kad je 20mb :)
sat vremena manje... a veza je... da... doma .... 64k :( |
Nero 5 je bolja!Ali Klon je najbolji!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:06. |