![]() |
windows expirience index
jel tocno da je najveci score koji se moze dobiti 5.9 ?
i ujedno bi mogli postati svoje scoreve |
čista četvorka 4
|
ha?
|
Je, najveći score je 5.9. Ja dobijem 4.7 zbog usranog proca...
Citiraj:
|
5.1 zbog proca...
sve drugo je 5.9 |
meni je score 5.7 isto zbog proca ali i zbog hdd-a on je isto 5.7
sutra kupujem 2 raptora koji idu u raid0 mislim da ce time doc na 5.9 ali kakav bi proc trebao onda za 5.9 obzirom da je ovaj na 3.2 i ocjena mu je 5.7 |
Citiraj:
|
aha, aj sad ja :D
Proc: 5.6 RAM: 4.5 Grafa: 4.4 HDD: 5.7 znaci 4.4 konacno. To bi kao trebalo pokazati kolko dobro moze radit vista na mom kompu? :D bezvezeeeeeeee :D |
Evo sad je na 5.0, proc malo klokan... :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a stavit onda ova dva seagatea u RAID 0? kad vec toliko patis, ako se ne varam, neki ovi novi diskovi čak i skinu raptore u nekim stvarima...
|
ma kontam da nema sanse da budu seagatei brzi od raptora !! koja je svrha onda tih raptora..raptor od 36gb kosta vise od seagatea od 320gb?!
|
seagatei u raid 0 pojedu raptora :D ne u svemu, ali u nekim stvarima da, debelo :D
|
seagatei u raidu su brzi od raptora u raidu ???
|
Raptora neJednako Raptore
|
Otišli ste u debeli off topic, temu o Raptorima i RAID-u već imate otvorenu...
|
u visti je najslabija ocjena neke od komponenti ta koja odlučuje konačnu,
ako promijeniš jednu komponentu na više (bolje=skuplje) zaje...t će te ona druga koja je ostala s "ocjenom" ispod jer će ta bit "najslabija karika" po bilu g...u |
Ja sam kad sam stavio Vistu (čak je bila 1 dan gore :D) dobio ocijenu 5.4 i to zbog harda.
|
meni 5.7 CPU, sve ostalo 5.9
http://img294.imageshack.us/img294/7...istafa2.th.jpg ma bitno da Vista radi, a sad decimala sim-tam.... :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |