![]() |
Acquisitum Magnum
(Unaprijed se ispričavam ako sam temu stavio u pogrešni podforum)
Zanima me je li netko imao iskustva s ovom trgovinom, jer vidim da su neki u svojim planovima o konfiguracijama navodili to ime, pa ako netko može prokomentirati kvalitetu usluge, ugradnje novih komponenti, moguće probleme na koje su naišli i sl., bio bih jako zahvalan. |
Ja sam samo jednu stvar kupio kod njih, rezervirao sam je preko telefona i kasnije ju pokupio, iznenadilo me koliko su ljubazni bili kad sam došao. Eto toliko o mom prvom i jedinom putu kod njih.
|
Kupovao sam dosta puta , i otkad su na Ferensici u podrumu - sve 5 , nikad problema , i takodjer preporucujem prvo teelfonski sve dogovoriti i onda pokupiti i platiti .
|
Dosta sam sad kupovao kod njih i mogu rec da sam zadovoljan, dapace potrude se!
|
Prije par godina sam tamo kupio MSI KT400A plocu (tad jos nisam imao pojma kak se zove ducan...) i sad prije par mjeseci isao kupiti tamo monitor i skuzim da sam tam vec bio hehe... na kraju je bio tek 3. bez bad pixela... a decki su tokom tih isprobavanja bilo bas susretljivi... na svakom smo izvrtili one testove za monitor...
|
Sve pet, nikad nikakvih problema. Neke komponente su kod njih najjejfitnije u Zagrebu (a time i u HR), tako da se s te strane defitivno isplate.
|
Mislim da ovo puno govori...
http://www.adm.hr/index.php?cPath=1_...6b7afafe00c670 |
Što se tiče cijene, da, primijetio sam da često imaju najpovoljnije cijene, ali uvijek sam spreman dati i više ako to znači da je i usluga kvalitetnija. No čini se, bar prema vašim postovima, da je ovdje kvaliteta i povoljnost spojena u jedno.:D
|
Link me vodi na login?
|
Citiraj:
|
meni osobno najbolji ducan. brzi, i susretljivi, naruce ti cak i ono sto nemaju na lageru u rkou 7 dana.
|
kupovao par puta i nikad problema. definitivno "best buy" :)
najbolje je nazvat prvo i provjerit i rezervirat! |
oke su totalno... nasuprot moje kuće obično zemem tamo tonere, ujutro se dogovorimo za narudžbu i popodne me to tam čeka. oke momci.
|
i ja kupovao 2 puta kod njih i sve u redu, imaju dosta stvari jeftinijih od ostalih, i osoblje odgovara na sva pitanja
|
dućan je A1....def odličan što se tiče i roka isporuke cijena osoblja i savjeta..sve okej
|
za naše pojmove su iznadprosječna butiga računalne opreme.
Poslovni su i ljubazni,a kaj je najvažnije nikad nisu bili nervozni! |
Pošto živim minutu odande često znam doć i kad kupujem ili kad mi zatreba distancera, šerafa, molexa i uvijek dobijem zasada sve 5 o njima :D
|
Za njih veliki +, manji shop, ali sve traženo ima, ako slučajno čekaš 5-10 min slijedi ispričavanje:chears: , a ne kao kod nekih drugih...tko te šljivi.
Za keš, čak mislim da su među najpovoljnijima, za kredu su tu negdje sa ostalima, uglavnom nećeš pogrješiti:goood: |
Ja sam jednom bio osobno tamo po hdd , proc i matičnu, poslje je još stari uzeo xfi, tipkovnicu i vent. Sve ok, al poslje kad sam slao mail da mi ne radi usb od asusa, nisu ništa odgovorili, čak ni da me upute, a ostavil sam im cca 5 k kn :(
|
pa kad znaju da je lažna reklamacija :D
nhf... morao sam :) |
Lol, lažna reklamacija, po čem si to zaključil ?:D
|
q: "dobar dan ne radi mi usb od asusa"
a: tu-tuuuu tu-tuuuu :D |
Pa kaj da radim, kad ostali usb i rade, prikapčim asusov, ne radi lol :)
A jel ADM uopče ima servis ili moram nač asusov servis ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |