![]() |
San Diego 4000+
Za one koji ne znaju..
San Diego 4000+ u Info-Gami je 540kn.. http://www.info-gama.hr/opsirnije.php?id=2998 Ostalo je jos 3 komada :) |
Ma neisplativo kad je jedan X2 3600+ 630kn. Jedino tko vec ima neku dobru s939 maticnu, a nema proc za nju.
Ne isplati se ni prec sa npr. 3200+ na taj 4000+ radije cekat veliki pad cijena u ovom mjesecu. X2 procevi budu dzabalame. :D |
Otkačite od drageca, em je OT spika em nema smisla...
|
Evo brat je imao 3000+ E3 koji je isao na 2.7GHz uz dosta voltaze pa sam mu sada uzeo ovaj 4000+ E6 jer je u konacnici nadoplata bila stotinjak kuna.
Oprobao sam ga za prvu ruku na jednoj poluispravnoj LP i isao je na 12x250 (3GHz) na 1.45V.:D Jedina mu je zamjerka da ga je Zalman 7000 jedva drzao ispod 60C! Da li je kritika upucena Zalmanu ili procu prosudite sami. Ako cemo ga usporedjivati s X2 AM2 pogledajte koliko 3600 X2 dodje na neweggu: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16819103036 Dakle iako je jeftin kod nas je DVOSTRUKO skuplji nego u SAD!!!:fuming: |
Citiraj:
|
Kupio sam proc u info-gami ,pošto imam Athlona64 3000+ , računam vrijedi toliko da dignem bar malo konfiguraciju.Nelezi vraže bios stari i neradi sa Athlonom64 4000+.Ništa vidim da moram flechati bios i ja na posao.Da skratim priču crkne mi bios do kraja ,osta ja bez matične .I što sad , bolje da sam odmah kupio dual procesor i matičnu AM2 a postoječe utopio ovako sad banana.Zato pamet u glavu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovaj Gskill ide do 229MHz. Mislim da je na njemu neki Hynix koji i nije neki clocker P.S.Post umjesto Undertakera :) |
meni sa 3GB rama radi na 250x12 =3GHz, ali samo na asinkrono, tada je mema i dalje na 400ddr,
Šteta je takav proc upogonit samo sa 512Mb rama |
Citiraj:
|
ja sam san diega 4000 stavio na gigabyte k8nf-9, ploču iz prve serije nforce4 čipseta i nije mi trebala nikakva promjena bios-a. Samo sam zamjenio proc bez ikakvih drugih podešavanja i sve radi ko urica
|
Sve nforce4 sa soc939 nesmiju imat nikih problema sa prepoznavanjem i radom tog proca, pa i sa nforce 3 ultra nije bilo problema.
|
evo jucer narucio jedan primjerak iz info-game, pa bumo vidli...:fiju:
ide na DFI UT LP SLI-D sa 2x1GB Kingmaxa...neznam kako se kloka jer se nisam imal vremena sa tim previse baviti. od meme ne ocekujem puno, al od proca bar 2.8GHz. :D ne oc-am inace, pa ce to biti samo u svrhu testiranja. nebi ga uzimao da sam nasao rabljeni 3700+ po nekoj fer cijeni sa garom, a drugi proc mi treba jer slazem curi konfu pa ce moj ici k njoj. isplati se tih 100kn razlike od rabljenog 3700+, nov je i imas garu! a cjena je bagatela! neki shopovi zele za 3500+ cca 700kn. yeah right... @mazohista; mogu imati problema ako nemaju bios koji im "podrzava" taj proc. znam za svoju dfi, kad sam gledao verzije biosa bilo je naglaseno u nekoj da je dodana podrska za venice E6 pa su tako morali valjda i za san diego. |
Mislim da je taj 4000+ najisplativiji za kupit jer za 540kn dobije se mrcina sa 1MB cache koji na def naponu od 1.35v radi na 2.8Ghz, dok bez problema ide na 3GHz sa 1.42v i pritom se negrije previse.
Malo je smijesno da drugi ducani prodaju slabije procesore po znatno visoj cijeni od tog. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:18. |