![]() |
TV Card nema zvuka
Imam Intexovu TV karticu i nemam tona sa snimka TV programa i radia.
Sa Tv i radiom reprodukcijom sve je regularno,ima ton ali sve sto snimim nema tona. TVR je player uz drajver sto dobijem.U Windov Movie Maker-u kad snimim ton je prisutan,a na tom TVR play..ga nema. Sta mi je cinit!!! |
mozda se cini glupo al ipak: control panel->sound and audio device properties->na prvom tabu stisni gumb advanced (pod device volume) i makni kvacicu s mute na line in (moguce da ti je mozda nesto drugo ali mislim da je to to).
|
Ne bi onda imao zvuk uopce. Pogledaj u programu tv kartice da li ti je izabaran pravi izvor zvuka za recording (line in ili stogod).
|
Citiraj:
To me i muci sto nema nista na paleti recording control,ili kako umetnit tu line in ili stogod drugo sto bi trebalo da bude. |
Citiraj:
rega jesi probo sto sam reko? probaj pa javi. |
Citiraj:
Sve sam probao ali neide.Dal ce pomoc formatiranjr sistema jedino mi je to preostalo. |
Citiraj:
Tu bi negdje trebao biti izbornik kojim se postavi odkud zvuk snima, line-in ili naziv zvučne kartice. |
Citiraj:
|
Možeš probat još neki drugi program za TV (npr: WinDVR ili dscaler), jer ako u Movie Makeru snima zvuk a u ovom drugom ne... ili reinstall programa.
btw: kako je spojen zvuk sa te kartice na komp? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala svima na savjetima. |
Re: TV Card nema zvuka
ja imam leadtek winfast tv2000 xp expert karticu i kad spojim sa televizora kablsku na tv karticu nemam zvuk a i slika je jakooo ruzna zasto?da i jos na radiju ne hvatam nista antenu sam spojio i nista...
|
kaj niko nezna?
|
Citiraj:
Je'l treba bit namještena na line-in? |
neznam otvorio sam temu pa cemo vidit ko ce i ako ce ko odgovorit,da probaj na line in ili na aux ako ima u onom programu podesit,p.s ja imam spojeno na maticnu....
|
Jesi podesio u programu s kojim gledaš Source = Cable, btw: koji program koristiš?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e to je fakat cudno ja imam na maticnoj zvucnu a ti posebno i ni jednom neradi zvuk.ajd neka neko javi nesto o tome ako zna????help us.
|
Evo, moja greška.:stoopid:
Pribacio sam kabel od Tv kartice sa matične za zvučnu (creative). Jer otkako sam kupio zvučnu nisam ni koristio Tv karticu. Kad sam ušteka kabel u zvučnu prvo je tribalo koji sekund da "probije" zvuk. Nisu svi programi odmah puštali zvuk, al' i dalje ne mogu ga smanjivati niti pojačavati. Stoji kako je, nit vamo, nit tamo. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:56. |