![]() |
Neće mi editirat naslov posta, nemam opciju delete
Naime u tržnici pod prodaj sam stavio da prodajem 1gb rama sad sam se odlučio prodati još dva keksa od gigu. Promjenio ja naslov i ništa, tek kad se otvori post onda se vidi novi naslov. Pokušao izbrisati cijeli post i vidio da nemam opciju delete. WtF???:stoopid:
|
Javi onom tko je moderator tamo da on ispravi ;)
|
Da je pročitao pravila, znao bi da se takve stvari (pogotovo na tržnici) rade da se kontaktira moderator na PM sa linkom na topic ili da se u topicu napiše da se preimenuje topic etc. Kao što i on sam vidi, editiran mu je topic.
Opcija delete je očito nestala članovima foruma, ali o tome si mogao sve saznati da si poslao upit na http://forum.pcekspert.com/newthread.php?do=zalbe :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vjerojatno si propustio announcement di je to pisalo ^^ Ja ozbiljne spike samo bacam na PM :) Citiraj:
|
Ajd da ne otvaram novu temu s novim pitanjem nego da pitam kaj stoji u naslovu dali bi se moglo opet ukopcati opcija da se more brisati post jer zna mi se desti da se pre zaletim s odgovorom ili odgovorim na 100 god staru temu ( kao recimo danas ) da si maknem post da nebi bilo ...
|
Mislim da tu opciju radi nedavnog incidenta s jednim bivšim članom foruma više nitko neće dobit...
|
Ma da nisam to znao , steta bila je tako dobra opcija :goood: jako mi je pomagala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:54. |