![]() |
zvuk u filmovima
ja digo sistem i sad treba stavit par codeca ja stavio nimocodec pack malo ovo malo onog i sranja opet napravio i ubacim cd nema zvuka skinem ja ac3 opet nema zvuka.... pokrenem ja drugi film isto nema zvuka
e sad kako to rijesit i gdje mogu vidit koji su mi codeci insaltirani u 98 je islo nesta preko control panela pa u devices tako nesta kako sad to u xpejcima?? |
Mozda ti je samo "mute" na CD playeru u control panelu od zvucne.
|
nije...
kad stavim neki mp3 da pici ideeeeeeeee ali ovo neceeeee zastoooooo |
Device Manager->Audio Codec ili Video Codecs->Properties.
tamo imas popis instaliranog. a sto se tice tvog problema, makni taj jebeni nimo codec pack i stavi si divx,xvid i ac3 i radit ce. samo moras naravno,sve fino uninstalirat prije toga. |
A da si staviš fucking audio kabel na CD rom možda bi i imao zvuk...
|
Citiraj:
|
Re: zvuk u filmovima
Citiraj:
|
ako neznas koji ti kodek treba za film... instaliras Gspotom, i stim programom mozes vidjeti (kaka film otvoris u njemu) koji ti kodek treba
|
Citiraj:
Program se inace zove GSpot :gringo: |
Citiraj:
|
Znam Paske znam. Ali kako sam ga ja razumio kad pusti nešto s HDD sve radi a film s CD ne. Znači ili nije enejblao dig audi s CD roma ili mora staviti kabel.
Uostalom kako znaš koliko mu je stara matična?:D A ovo s gestapom je odlično...:smoke: |
Citiraj:
|
ma oso sam ono preko control panela i rjesio stvar
film jke inace na hddu a ono za cdrom nisam spoio taj kabel pa opet imam zvuka tenk ju veri mač |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:32. |