![]() |
Win 2k3 SP2 md5 checksum? -hitno ako je moguće
Nešto me zaje... instalacija SP2 za Win 2k3 pa bih molio ako netko ima downloadano da mi posta md5 checksum od njega da provjerim svoj download.
Stalno mi javlja neku grešku a ne da mi se 380MB skidati samo da vidim je li krivo downloadan paket u što čisto sumnjam. |
Koji tocno file?
|
Citiraj:
Mislio sam na 32 bit x86 verziju. Meni je md5: ba0dcd626b79bce598abd9d0aca2f64f |
ima li netko možda?
|
Nop, skidao sam preko win updatea no već drugi put mi odbija instal bez razumnog objašnjenja, tj javi mi da se SP2 nije instalirao. Na jednom serveru mi uredno prošlo iz prve, na drugom me *ebe već dva dana. Taj tvoj server, jel ono, regular ili datacenter, terminal ili tak nešto? Ovaj moj kod kojeg je prošlo OK je standard, a ovaj drugi je terminal server i na njemu ne prolazi da ga *ebeš.
|
Meni je napokon prošlo iz četvrtog pokušaja. Nemam pojma u čemu je stvar. Sve isto svaki put i tri puta javi error (odnosno da je parcijalno instaliran, ali nakon restarta nema ništa od SP2), a četvrti put prođe najnormalnije.
Moj je standard edition. Kakva je ta terminal verzija? Jel misliš na Terminal Services možda? Zar nema samo 4 osnovne verzije: web, standard, enterprise, datacentar? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:21. |