PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Norton Antivirus (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=653)

Miljac 03.06.2002. 18:18

Norton Antivirus

Na kompu imam instaliran Norton Antivirus 2002,OEM verziju kupljenu legalno u HG-Spotu. Kad god sam na NET-u Norton traži Subscription Key za nastavak automatskog Update-a preko Interneta.
A koristim ga nepuna 4 mjeseca. Kaj sad?:confused:

ozren 03.06.2002. 20:30

Re: Norton Antivirus

Citiraj:

Originally posted by Miljac
Na kompu imam instaliran Norton Antivirus 2002,OEM verziju kupljenu legalno u HG-Spotu. Kad god sam na NET-u Norton traži Subscription Key za nastavak automatskog Update-a preko Interneta.
A koristim ga nepuna 4 mjeseca. Kaj sad?:confused:

Si se registrirao? Mozda to pomogne... jer inace kolko ja znam Symantecov subscription za virus definicije vrijedi 1 godinu... i onda mos platiti ono $3 za sljedecu i sl.

O.

Miljac 03.06.2002. 23:25

Thanks Ozren na brzom odgovoru.Jesam,registrirao sam se prvi put kad sam instalirao program.Zato mi je i čudno sve to.Jedino ak hoće svoje zelembaće,al to mi se čini prebrzo :)

ozren 04.06.2002. 08:13

Citiraj:

Thanks Ozren na brzom odgovoru.Jesam,registrirao sam se prvi put kad sam instalirao program.Zato mi je i čudno sve to.Jedino ak hoće svoje zelembaće,al to mi se čini prebrzo :)
Nemrem vjerovat da bi OEM pretplata trajala krace neg Retail... ponder ponder... mozes probat uninstall/install pa vidit kaj bu onda rekao...

O.

Miljac 05.06.2002. 18:18

Ozren,pisao ja GH-SPOT-u.I Gospoda mi odgovorila(Hrvoje) da su tek u 5.mjesecu uspjeli nabavit verziju koja traje godinu dana a da su do sada sve OEM verzije koje su imali trajale 3 mjeseca.Malo mi je plitak odgovor.To je dobra škola svima.Poslujte sa njima,kratko će Vam trajat!

ozren 05.06.2002. 22:43

Citiraj:

Ozren,pisao ja GH-SPOT-u.I Gospoda mi odgovorila(Hrvoje) da su tek u 5.mjesecu uspjeli nabavit verziju koja traje godinu dana a da su do sada sve OEM verzije koje su imali trajale 3 mjeseca.Malo mi je plitak odgovor.To je dobra škola svima.Poslujte sa njima,kratko će Vam trajat!
Nek ti zamjene verziju...

Miljac 05.06.2002. 23:09

Hvala Ozren.Ja izbrisao Nortona i ponovo ga instalirao.I Sad mi traje godinu dana,bez uplate desetak zelembaća Amerima.
A Sa gospodom u HG-Spotu neću imati posla.
Nek prodaju mu.a za bubrege nekom drugom.Ja kod njih više nikada ništa neću kupiti.Makar bili najpovoljniji i jedini na svijetu.
Thanks još jednom,pravi si.

Jozha 06.06.2002. 10:18

Citiraj:

Thanks još jednom,pravi si.

Ajme! Mogli bi otvorit šefu fan club! :D

Miljac nemoj se ljutit jer ja sam kurim Ozrena.

Miljac 06.06.2002. 15:58

Ma nema beda,nije mene tak lako naljutit;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:42.