![]() |
FIrefox za***ancija
Bok!!!
Jel neko mozda zna kako se makne ovaj dole dio kaj sam oznacio sa crvenim...naime skinuo sam updajte za flashgot i to se pojavilo... http://img521.imageshack.us/img521/7462/clip3ll1.th.gif |
predji na operu firefox je u komi skroz..
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kod tog plugina ne valja. makni ga
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A jesi mu pomogao...:stoopid: Sorry :offtopic: |
nego da pitam opet znam da je pucanj u prazno al opet
dali postoji plugin ili nesto da kada u adress baru napisem adresu da ju otvori u novom tabu ? a da linkove sa stranica otvara u istom tabu ? sory na uletu u post |
probaj sa "tab mix plus" ekstenzijom
|
Citiraj:
Sorry, ali ovakvi komentari su stvarno suvišni (a k tome Firefox nije u nikakvoj komi, već je browser s izvrsnim mogućnostima, a kad ga se upari s određenim ekstenzijama postaje prehebena aplikacija). |
Citiraj:
|
To je samo moje misljenje..iskustveno..nije suvisan komentar..imala sam je dugo vremena a onda se pocela svaki drugi dan updaetati...postala jako spora pri podizanju..pa sam ju micala par puta i sad je gotovo s njom..al kao sto domy kaze,...bez suvisnih komentara..:respekt:
|
Evo ja sam sad stavio posljednju verziju FlashGota i sve je OK, nema te trake dole.
yaya, ubuduće, ako nemaš ideju kako pomoći, nemoj ništa ni odgovarati, jednostavno preskoči temu. ;) |
slusaj pazi kazem :D
ajd ako netko zna, kako da mi pokaze link kad otvorim recimo neki proizvod na vemil ili hgspot stranicama i sl.? Javascript znaci. Hocu da mi odma pokaze link u tom "popup-u". To sam prije imao tako, a ne sjecam se jesam neku ekstenziju stavio, ili prcko po configu :) |
Ja sam riješio da mi preko Tab Mix Plusa sve pop-up prozore pretvara u nove tabove, a za Java pop-upove isključio resizeanje. Tako se vidi link svakog pop-upa. :)
|
Citiraj:
ako sam dobro shvatio sto zelis |
Ja sam nedavno prešao na firefox pa me zanima samo jedno:
Želio bih da kada otvorim "Open a new tab" da mi automatski ode na home page unutar tog taba (kao u IE7). Sada moram nakon otvaranja novog taba kliknuti home page što me nepotrebno živcira... Jel netko zna kako se to podesi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bartuc, obavezno instaliraj ekstenziju "Tab Mix Plus" - to je IMHO neophodan dodatak za Firefox. Pruža izvrsne mogućnosti za tabove, neusporedivo bolje od rudimentarnih default Firefox opcija.
Preporučujem ti da pogledaš ovaj post i preporučene ekstenzije (kraj svake sam stavio kratki opis): http://forum.pcekspert.com/showpost....06&postcount=9 Bez TabMix Plus, Session Savera, Scrapbook, 2 Pane Bookmarks i sl. uopće ne mogu zamisliti korištenje Firefoxa. Ako ništa drugo, stavi barem te 4 ekstenzije. |
Citiraj:
... http://img477.imageshack.us/img477/7296/tabsyr3.th.jpg ... (IMHO ionako bi trebao biti ugrađen u FF...) edit ------ evo me gorluk pretekao ;) edit2 ----- tab mix dolazi sa odličnim session managerom a bookmarksi su dostupni direktno iz toolbara tako da za njih IMO ne treba dodatnih ekstenzija |
Ajme koji sam ja noob u tom firefoxu... Imam instaliran TabMix Plus i druge ali tek sam sada skužio da se svaki plugin može još dodatno naštelati! Mislio sam da kak ga instaliraš da tak radi i gotova priča, sad mi se još više sviđa FireFox!
Puno hvala kolege gorluk i crn, da nije vas nebi znao da postoji options na pojedinom pluginu :) |
Gorluk, što će ti Session Saver pored Tab Mix Plusa?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |