PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   Joystici (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6517)

musso 08.11.2003. 01:33

Joystici

Naime, zanima me gdje ima u Hrvatskoj za kupit MS Siderwinder FF2 joystick.
Htio bih ga kupit jer smatram da je to najbolji.
Znali netko dobro neke druge joysticke slobodno neka da preporuku jer ako ne budem ovoga nasao s necim se moram zadovoljit.

Black Dragon 08.11.2003. 17:37

Ja ti imam Thrustmastera Fox 2 Pro USB i to je najbolji Joistick, a sve ostalo su kolci za igranje :D Mislim ima i još jedna apsolutno isti Thrustmaster samo sa još jednim dodatkom koji služi kao throtle ali je brate ogroman, zauzme mi cijeli stol. Ovaj je Z A K O N !

LorD ClockaN 11.11.2003. 10:54

Re: Joystici

Ja ti imam taj FF2. Prije njega sam imao FF1, imao bi ga i dalje, ali sam prolio pelinkovac (od Maraske) po njemu, i nije baš radio kako spada. Mogu ti reč da su oba 2 joysticka najbolji koje sam imao ili probao. To ti govori čovjek koji skoro sve igre igra na joystick. Ipak sam imao komodorca od 3 i pol godine (remember QuickShot?). FF2 sam tzražio po cijeloj Hrvatskoj, ali bez uspjeha. Dok se slučajno nisam našao u Info-Gammi i pitam ja njih onako bez veze da li imaju FF". Ženska me bljedo pogleda, nazove skladište i kaže da imaju jedan koji je bio na testu negdje. Inače mu je cijena cca 1400kn, ali oni u Info-Gammi su ga imali na cjeniku za 600kn (ne znam od kud im ta cijena). Tako da sam ga nabavio od njih. Ako ga nađeš slučajno negdje, onda stvarno imaš sreće. Ja sam ga kupio prije godinu dana

tor 11.11.2003. 11:15

E da, ak je neko igrao Colina na PSX... Ja bi neki đoj koji je što sličniji tom s PSX. Ili neki koji je OK za vožnje povremeno. Ništ ozbiljno, bacio bi tu i tamo colina ili kakvu formulu za razbit mozak malo a nemam ništa, pa ono. Ili ak neko prodaje kakav OK po prihvatljivoj cijeni.

horza 11.11.2003. 19:08

jedini pravi način kontrole je gamepad od plejke. tak da ono... složil sam adapter, stvar super radi i to je to.

LordNitro 11.11.2003. 20:08

Daj horza napiši kak si to napravio.Ja doma imam gamepad od playstationa jedinice i bas bi ga htio spojit!

horza 11.11.2003. 21:15

Citiraj:

Originally posted by nitro
Daj horza napiši kak si to napravio.Ja doma imam gamepad od playstationa jedinice i bas bi ga htio spojit!
nisam kristio LM317 niti adapter, nego sam struju za FF povuko s 5V molexa (preporuka 7V). pištolj s vrućim ljepilom je najbolji za izolaciju konektora. driveri su prastari, tak da preporučam da potražiš novije. obavezno imati fini vrh na lemilici.

download (1MB)

inače, neki se sjećaju da sam tražio nekoga s kime bih radio ovakve i slične inovacije (led displayi su tad bili "in"), ali od toga ništa. e, pa još uvijek tražim.

LordNitro 11.11.2003. 21:17

Znam ja dobro na što ti ciljaš: Nobelova nagrada.E pa ja ću je pobrat prvi, dovršavam svoje ultra pouzdano napajanje.

horza 11.11.2003. 21:21

Citiraj:

Originally posted by nitro
Znam ja dobro na što ti ciljaš: Nobelova nagrada.E pa ja ću je pobrat prvi, dovršavam svoje ultra pouzdano napajanje.
ultra-pouzdano? interesting. daš mi neke shemice i/ili fotke? neću ukrast niti davat dalje.

LordNitro 11.11.2003. 21:27

Postat cu slikice i sve cu lijepo opisat za koji dan.Moram jos samo to napajanje smjestiti u neko lijepo kuciste.Inace kuciste je malo vece od normalnog pa bas nestane u kućište pa to moram srediti.Inače sve je 100 % pouzdano.Ma necu jos nista govorit.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:44.