![]() |
Dobra memorija
Jel zna neko memoriju koja ne kosta kao sam vrag, a da radi na 200 MHz DDR CAS 2-2-2-5 (moze i 3-3-6)??
|
imas GEIL jeftino
|
Vidim nisi baš ufuran. Iskreno to sam i ja probao naći.
Neznam kako su ljudi isporbali GEIL, ili sl. No o koliko para govoriš !? |
Re: Dobra memorija
Citiraj:
Pa eto moja radi na 266 Mhz s tim latencijama, a i na prodaju je usput. :) |
Citiraj:
jedino sto je ddr333. fenomenalna memorija, svojedobno bila :D |
Re: Re: Dobra memorija
Citiraj:
Neka me ispravi ako se varam. Miato ? Radi ti na 5-2-2-1, na kojoj frekvi ?! |
Citiraj:
|
Moja Corsair Value na 200mhz ddr radi na 4-3-2-2. :beer:
|
Re: Re: Re: Dobra memorija
Citiraj:
|
Ali Miato tih 333 je u biti 166 !
Moja radi na 434 (po tvom) sada i radi na 3-2-2-2.0 (217 FSB). Beren koliko para toliko muzike, a koliko para pričaš?! |
1200-1400 kn uvrh glave
2x 256 MB CAS 2 (2-2-5 idealno) Brzina 200 MHz DDR, odnosno 400 efektivnih. Jel sam sad malo klarificirao situaciju?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
iliti mojih 666? btw, kolko znam, najvise je 533 zasada... (iliti tvojih 266 :D ) |
O majko mila, gdje ste se vi zaputili...:eek: kao da čitam Glup i gluplji...:p ( no offense intended:))
Čovjek vas pita ( a i ja sada) za kvalitetnu memoriju koja radi na 200 MHz FSB-u ( efektivnih 400 ) sa CAS2 po nekoj dostupnoj cijeni ( sad ja govorim do recimo 1000, može i niže, dapače:)). |
Corsair TwinX 512Mb DDR400 LL TWINX512-3200LL 1.569,89 kn 1.440,27 kn
Jpaliter ! Evo to je tih 1400 kn. I mislim da je jedino Corsair s takvim postavkama ! |
Corsair ce ziher biti dobar za klokanje
ali mi se cinilo u prvom postu kak kukas da nemas love i onda pljus 1400kn |
Ok, ajmo to ovako postavit. Ne tražim koja je najskuplja memorija na tržištu. Tražim nešto što "neslužbeno" (OC, anyone?) podržava tj, radi na CAS2 na 400 MHz;) Recimo, nešto ispod 1000 kn, može i manje, dosta manje:) A da imam za pljunut milju i pol kuna, išlo bi ludo vodeno u moj komp, a ne memorija.:D
|
Citiraj:
p.s: neznam sto te zabrinjava da mem mora biti Cas2, ukoliko oces neku super turbo memoriju za to moras i biti spreman platit |
Citiraj:
bila je usporedba neke ful dobre memorije, al na 266mhz, pa na 333, pa na 400. I na svakoj frekvi su mijenjani CAS, RAS TRAS i ostala sranja. Konkluzija je bila da je ogromna razlika izmedju 266 CAS 2 i 333 CAS 2, dok je na istoj frekvenciji razlika izmedju najlosijih i najagresivnijih postavki (znaci taj cas,ras,blablabla) maximalno 3%. |
Vidiš, čudno. Moj zaključak je da su CAS i RAS i ta sranja, jako bitni !
I da je bolje naći neki maksimum frekve pri najmanjim postavkama memorije ! Dakle 3-2-2-2.0 i najveća frekva 217, poprilično je slično 225 (4-3-2-2.0) !!! Barem po mojim nekim testovima. Daj nabavi miato taj link pa testiramo to ! |
znam da se pricalo tu
al da me ubijes ne mogu nac taj link guglajuci :) |
sta je sa kingmax super ram memorijom?
|
Citiraj:
|
a sta onda bolje izmedju twinmos i infineon samsunga?
|
Gle evo ja pitao, tip mi kaže da je SUPER KINGMAX lošiji od običnog !
TwinMos je ok, preporučam to, no i Samsung je ok, barem u toj klasi. Moj glas za Twin ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |