![]() |
Zvuk spajanja Dial-up veze.
Iskjučen mi je zvuk koji se čuje kad modem bira broj a nemogu nači
gdje se to uključuje molim vas za malu pomoč. |
Desna tipka miša na My computer > Properties > kartica Hardware > dugme Device Manager > Modems > desna tipka miša na tvoj modem i stisneš Properties u padajućem izborniku > kartica Modem > Speaker Volume klizač imaš i namjestiš ga na "ON"
|
Ma ostavi ga iskljucenog! Ja sam od prvog dana to iskljucio jer je jednostavno iritantno. Inace se dade zvuk iskljucit i upisivanjem ATM0 pod advanced pa i to provjeri.
|
Da si barem napisao koji je modem, da znamo ako ti zvuk daje na zvucnike (soft modem) ili direktno sa modema (hardverski)?
|
A zašto bi ga isključio? To je jedan od dobrih načina za obranu od dialera jer će tako čuti kad gamad krene birati broj... Ako tebi smeta, isključi si zvuk u postavkama konekcije, a u postavkama modema ostavi.
|
Citiraj:
Full Duplex Speakerphone (Software trough sound card) pomoglo? Trebam čuti dali netko ne razgovara na telefon pa da mu ne upadnem u vezu a i često dođe ona informacija (HMIR trenutno nije dostupan) pa da prije prekinem da prije počnem ponovo birati broj. :D |
Citiraj:
@Rain Man: Kako se to isključi ponovno upišem to? |
pošto imam na ovom kompu hrv Win..pisat ću na "hrvatski"...ideš ovako: moje računalo - upravljačka ploča - Internet opcije - veze - postavke - svojstva (pokraj korisničkog imena) - konfiguriraj (ispod imena modema) - i dolje imaš "Omogući modemski zvučnik"...
|
Citiraj:
|
Provjeri u volume control koje imaš stavke i vidi da modem nije na mute.
|
Citiraj:
Ima ko ideju kaj još nismo provjerili? |
jedno suludo pitanje...dal su ti upaljeni zvučnici kad se spajaš na net? dal si probal staviti nove drivere za modem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uključeni su...a drivere ja neznam nači. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako imas XP, Start/Settings/CP/Phone and modem opts/modems/advanced/Extra init commands/ upisi L3. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:59. |