![]() |
Kaj za HDD kupiti ???
Evo kaj vi mislite kaj se isplati :
Maxtor ili Seagate ? 80 GB za 600 kn 120 GB za 800 kn 160 GB za 1000 kn ili 180 BG za 1200 ?? naravno na 7200 rpma i 8 mb cache |
osobno i bez razloga - Seagate 120GB 8MB cache-a.
nemojmo da se ovo pretvori u još jednu AMD ili Intel raspravu. |
glupo pitanje...
180 gb? Drzanje filmova i 3 gaziliona mp3ica na disku je jedini nacin da ga popunis, a ima li to smisla ? :) osobno mislim da je bolje uzet posteni brzi disk my vote : wd raptor :) kod mene situacija : 36gb = 6 gb system (2 gb prazno) | 30 gb data (18 gb prazno, 3 gb mp3ica) |
Vjeruj mi. Nekima je i 180GB premalo :D (npr. meni :) )
|
Citiraj:
BTW jel ti onih 4-5 diskova prazno, s obzirom da si opisao samo jedan:confused: |
ja imam segata 120 gb 8mb kesa! disk je odlican + 3 god garancije !!! i plus tome jebiga, bas mi je premali barem da je od 250 GB;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Preporučujem Seagate 120GB, mogao bi biti i brži, ali meni ne treba.Važan mi je kapacitet, a i cijena.(ne znači da je spor, ali je malo sporiji od Hitachija, Maxtor-a)
|
pa tamo gdje sam ga i kupio :-)! ps. na diskove od 40Gb,60Gb dobiva se 1god garancije na na velike diskove:rolleyes: 3god garancije!
|
Citiraj:
Svi Seagateovi diskovi imaju 1 godinu garancije :grrr: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mislim da je on oba diska po 1 god garancije, a u pitanju sam mislio koji se najvise isplati kupiti u omjeru cijena/kapacitet ?
|
ja planiram kupiti seagate 120 gb 8mb ata
ima u www.mmservis.hr za 915 kn s 3 god garancije (treba napomenuti) zanima gdje ima jeftinije, nego ga je kupio ali ne želi reći |
Citiraj:
dečki, kupite bilo kaj, samo bježite od Maxtora i život će vam biti lijepši :beer: |
Citiraj:
|
Svako svoga konja hvali. Normalno. A ako si jednom kupio Lipicanera pa on krep'o, ne znači da su svi Lipicaneri takvi.
|
Evo iskustvo iz prve ruke. Kupio Hitachija 180GXP, 120 Gb, 7200 okretaja, 8 Mb cachea, 3 godine jamstva, odličan disk.
Brz, bučniji od Maxtora 40 Gb/5400 , ne grije se puno... I iskreno, shvatio sam da više volim sporije i tiše diskove...:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:01. |