![]() |
Abit Il9Pro & C2D 6300
dakle imam navedenu ploču
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=24701 a za proc link se ni ne mora davat,mislim da smo svi upoznati s njim dakle zanimaju me načini za clockanje premda mi u biosu neda da clockam,vjerojatno nemože dić dovoljno fsb il je zaključana opcija neznam,ali definitivno nije majka-ploča za clockanje,barem ne preveliko,no imat c2d i ne clockat ga je ono informatički grijeh blago rečeno dakl koje su mi opcije,nisam stručnjak za clockanje,ni blizu,tako da tražim iskusnije i starije za mišljenje |
može pomoć?:(
|
Pa kak ne da?? Što se dogodi kad digneš bar malo FSB??
|
zaključana je opcija clockanja,potpuno,na staroj 478 abitici sam clocko bez frke,doduše ovo je ploča za 600 kn nemoš puno očekivat,al ipak od abita očekujem bar nešto,
|
Pa onda niš od klokanja. Možda pomogne flash BIOS-a al to baš nije sigurno rješenje za onoga koji to nikad nije radio.
|
za flešanje sam gledo bios na abitu,ništa nisu izdali novo :(
|
ono hvala na ubijanju od pomoći,fera falla
|
možda moraš stisnut neku kombinaciju tipki tipa ctrl/alt + f1 da bi omogučil klokanje ili neke dodatne postaFke u biosu..
|
Gledam baš po netu, ova ploča jednostavno nema opcija za dizanje FSB-a, jedino što ima mogućnosti dizanja voltaže za memoriju i NB, te frekvenciju memorije 533/667, nema čak mogućnosti mijenjanja množitelja, nema nekih ''sakrivenih'' opcija za OC, tako da si osuđen na default.
Tko bi rekao da neke Asrockice (ConroeXFire npr.) mogu potegnuti i do 300FSB-a, dok jedna Abitica nema niti jedne opcije (osim voltaža) za OC... |
Citiraj:
Gledamo koja je mema, cooler, vent, strujanje zraka ... itd. Oni koji si ne mogu priuštiti Abit, Asus i ekipu - obično izaberu Asrock, Epox, Gigabyte. Abit istini za volju ima dobre OC ploče - ali ploča koju si ti uzeo je napravljena za office upotrebu. Radi i radi stabilno - napravljena da pokreče OS i aplikacije usko vezane uz posao računovođe, sekretarice isl ... a njima ne treba OC :D Tako da drugi puta se raspitaj prije nego baciš novce i onda se ljutiš na druge kaj si promašil proizvod :D I Bog pomaže koliko si sam pomogneš ... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:22. |