![]() |
KAKO UBACITI SLIKU U TOPIĆ NA FORUMU
Kako se ubacuju slike u topić-e na forumima,a da one budu manje,a kad kliknemo na njih se povečaju?
Vidim da je moguče ali neznam kako? |
www.imageshack.com i onda link na thumbail kopiraš tu.
|
to vrijedi za sve forume?
|
Da vrijedi za sve forume
|
POP zabunio si se... http://imageshack.us je link.
Imas "thumbnail for forums" rubriku s linkom kad uploadas. Na nekim forumima je ko i tu, na nekim je drukcije, negdje je onemoguceno postanje slika (Svaštara) itd. P.S. Pisanje velikim slovima se u informatickom svijetu smatra vikanjem. Nemoj ubuduce. :) |
pa to je samo da istaknem naslov problema,zar se i to smatra vikanjem?
|
nhf ali "topiĆ"??
osim imageshacka, imaš www.pictiger.com...čak mi se i više sviđa od 'shacka |
Da, cak i u naslovu. Kome se cita-citalo bi mu se i ovako. Ako hoces isticati, tome sluze ikone koje mozes staviti uz naslov threada.
|
Citiraj:
www.imagesforme.com - jedino ne znam kolko dugo ostaju slike gore |
Hvala vam ljudi!
Još jedno potpitanje na koje nisam saznao odgovor. Buduči da mi je slika velike rezolucije,a htio bi da se vidi u topiču o kakvoj je slici riječ,a da se ne mora tipkati na link,ak nekog ne zanima nešto takvo. Kako mogu smanjiti sliku i postaviti je u topić,a da klikom na nju postane veča ili da ona bude link? Nadam se da me razumijete? |
U topicu mozes stavljati samo pristojan i informativan naslov. Nikakve slike, linkovi i ostalo...
|
U naslov topica (ne topića :D) ide samo, kako je SU lijepo rekao, pristojan i informativan naslov.
U post kopiras "thumbnail for forums" link kao sto smo ti vec objasnili i dobis slikicu ispod koje pise rezolucija i velicina i klikom na nju se poveca. (Sve ovo govorim za najpopularniji imageshack). Sad, ako hoces, mozes i iznad/ispod thumbnaila u par rijeci napisat kaj je ti na slici. |
o.k.
|
lock
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |