![]() |
Gaming TV
Jel znate neki program ili link...s tv programo gdje se mogu vidjet npr..uživo turniri....gejmanje i ostali stuff???Znao sam nekad za jedan njemački ali sam zaboravio kako se zove..
|
gigatv
|
e da to je to..samo što neam flat....jer se može taj program nač preko satelitske kartice za komp??
|
Da mozes gledati preko bilo koje satelitske kartice. Inace program se nalazi na Astri 19,2
|
Hvala ti!!
|
De nabacajte jos slicnih TV programa ako znate.
Sto i mi nebi ko sav normalan svijet provodili dane gledajuce neke PRO-ove kako se sabijaju. |
Bilo je na Hotbirdu 13E ali izgeda da su ugasili. Ostalo je jos nekoliko programa ali ti su kodirani.
|
je ima koji internet streaming program. ja sam naletio na TSN www.tsncentral.com, banan je kaj nema cijeodnevni program nego samo kad je metch odredjeni tili par sati tjedno.
dobro je kaj ima video on demand i pokriva cs i css ligu. ajmo ljudi jel ima jos koji internet tv di bi se to moglo gledat? |
Giga je fenomenalan program. Nedavno je bio meč Njemačka vs Francuska. Igrali su Medal of Honor. Totalni pokolj. :D
|
aj nek neko rece kako funkcionira taj giga tv jel se mkoze di skinut?probao sam naci al nista?
|
To je satelitski program. Nije neki program za skinut na netu pa instalirati :D
Ako imas satelitsku, na Astra 19,2°E je taj program. |
Citiraj:
|
Digitalno, FTA je.
http://www.giga.de/ Transponder: 103 Frequenz: 12.460,5 MHz Polarisation: H (Horizontal) Symbolrate: 27.500 FEC: 3/4 Video-PID: 1007 Audio-PID: 1008 PCRPID: 1007 Service-ID: 776 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:20. |