![]() |
Preheben case mod
Ne znam jeste li ovo vidjeli, ali meni je ovo najbolji mod koji sam vidio, fakat svaka čast!
http://www.techmanifesto.com/archive...-case-mod-yet/ |
vidjeno vec :D i da jedan od najkompleksnijih modova je :)
|
dobar mi je mod samo kao sto rekoh .. stalno bi imao feeling da cu se zamazat nakon partije COD-a :D
|
Citiraj:
Da i ja isto bi imo taj osjecaj izgleda potpuno rastureno i s***ano kad se pogleda ali je odlicno stvarno svaka cast onome ko je to tako super napravio:goood: |
hebote, inače ovaj mod forumaši iznova otkrivaju svaka dva mjeseca. al ovo je već drugi put u jednom mjesecu.:D
|
ma daj, katastrofa, meni je totalno bezveze
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mod je odličan..vrlo realno izgleda što se gotovo nitko nebi sjetio..jer je to komplicirano..
|
Izgleda fenomenalno. I ja bi takvo. :D
|
ima jos jedan jako dobar...bio je i u stranim casopisima....onaj narandzasti...sa pocentiometrima....ne mogu se sjetiti gdja sam ga vidio :)
|
meni je to bez veze.
kao da je neko ostavio kućište na kiši da pokisne i zahrđa. stvarno izgleda kao da je ljigavo. ali svaka čast za trud, malo ljudi bi se toliko patila za case. |
Nisam vidio prije, kako dobro, ma odlično...
|
Citiraj:
ostavio je chipset zujalicu u cijeloj toj prici |
Prebrutalno dobar mod, doduse vidjen vec gro puta ovdje. Svaki put me fascinira mastovitost i sposobnost autora, kao i one dvije bocice za tekucinu.
Btw Dngy, sretan rockas :) |
Trebalo bi ovaj mod sticky-jat da više ne "izranja" :)
|
taj sam mod vidio prije godinu dana ali ipak looooooooooool:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
|
DOOM 3 mod mi je nekako ljepsi ali i ovaj je WOW
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |