![]() |
Alan Wake
|
I ja čekam da vidim na kaj bu to ličilo:)
|
Ehhh, ne znam jel ima tu onaj filmić koji sam gledao za najavu ali to bude majka...
|
Err pogledah filmiche, grafika je mraaak, jos to su tvorci Max Payna, mora da bude valjalo, prica i sve, Max je bil hebeno dobro napravljen kaj se price tice.
ahh Mona Sax |
Pitanje je samo kad će izaći :fiju:
|
Citiraj:
To je to. Al vjerujem da ga nećemo dugo (relativno) čekat. Najavljen je za ovu godinu. Remedy-ev zadnji uradak bio je Max Payne 2, ima tomu 4 godine već. Nek su se poslije i odmarali jednu godinu, dugo je već Alan u izradi. |
Ako izadje ove godine svaka im cast. A moglo bi ako su stvarno 4 godine u miru i tisini radili na ovom naslovu (a bili bi jedni od rijetkih, nema mi goreg nego kad izadje pompozna najava igre prije nego su i red koda ili 2 polygona napravili).
Iako kad se sjetim prvog Max Paynea, da sam doma potrazio bih Hacker sa prvom najavom igre, mislim da je to bilo u '95 godini? (nakon malo googlanja skuzih da sam ipak malo pretjerao, bilo je u '97, btw tad je najavljen i Duke Forever, 10 obljetnica se blizi :D ) i koliko su njega razvijali tko zna kad cemo vidjeti ovaj gejm. Ali da im je prica fantasticna i da su me totalno zainteresirali, jesu. Napokon nesto sto ce biti zabavno za igrati nakon dugo vremena. BTW Remedy obozavam jos od Death Rally-a, koji je za mene u top 5 najzabavnijih "simple" igara svih vremena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41. |