![]() |
Preporuka za AMD, AGP Plocu
Tebam preporuku za AGP plocu posto sam nedavno uzeo ATI X1950Pro pa bi htio uzeti i jacu plocu.
Poz. |
Imaš Asrockice 939Dual seriju koja prima i PCI-E i AGP grafe.
http://www.asrock.com/mb/overview.as...9Dual-VSTA&s=n http://www.asrock.com/mb/overview.as...Dual-SATA2&s=n |
Mislim da ne postoji jača "AGP ploča", barem ne nešto što bi se isplatilo uzimati/mijenjati. A i nemaš razloga, osim ako prelaziš na AM2...a onda mijenjaš i proc i memu... i opet dobiješ ploč sa istim chipsetom :D :D
|
Citiraj:
Neisplativo... |
Znaci ne postoji trenutno nista jace od ove moje iz siga.
|
Tako je. Nema bolje i brže koja bi prihvatila tvoj proc, memu i grafu :)
Ako imas viska para, bolje potrosi na nesto drugo.. kao npr. a64 x2 proc, monitor ili nesto takvog. pozdrav |
Citiraj:
|
Koliko ja znam, trebao bi normalno ici..samo bi mozda trebalo update-ati BIOS. Svi chipseti za sck939 bi trebali podržavati X2, osim nekih starijih revizija VIA chipseta (mislim da se radi samo o VIA KT890 chipsetu).
Ako te to i dalje brine, pošalji prije mail proizvođaču da ti potvrdi da radi... ili kupi od nekoga tako da možeš prije isprobati proc da li radi na tvojoj ploči. |
Ima bolje, DFI LanParty nF3 Ultra-D :D
i da, na sve s939 ide normalno X2 gore, osim na one sa VIA chipsetom, na njima sami chipset ne dozvoljava ;) |
Citiraj:
|
Taj MSI je bio "the ploča" za s939-AGP dost prije nego se DFI pojavio, tak da bi bilo kakva zamjena bila bezveze .... osobito kad je tu još X1950Pro AGP.
|
Citiraj:
uglavnom, samo gore baciti neki X2 proc i jos ce to drzati godinu dana :) |
Citiraj:
Uglavnom, samo proc možda mijenjati... i to je to. |
Ok decki stvarno ste mi puno pomogli. Odluka je pala kupujem X2 proc.
Pozdrav svima. |
Dali proc moze socket AM2 X2 ili mora da bude 939 X2 za moju plocu
Pozdrav |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poz. |
E jos kad bi mi netko rekao gdje to ima za nabaviti, ja nigdje ne mogu naci.
Poz. |
Sjedi za kompom i "vrebaj" tu na trznici :D
|
Citiraj:
|
Ja mislim da sam pretrazio sve shopove u HR a nigdje nema za kupiti.
Poz. |
Da, nema bas vise sck939 procova, posebno ne X2. Daj oglas na tžnicu da kupuješ..pa valjda će se netko javit
|
Ili možeš San Diega nabaviti, kojeg još ima u trgovinama. Ali to je single core proc. Ako ne možeš naći X2 ili ti Venice nije dovoljan (ili ti je dosadio :D) mogao bi potražiti San Diega :fiju:
|
yep, u infogami 4000+ SD za 539kn :goood:
|
Kupio sam Opteterona 165
Poz. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |