![]() |
Logitech SetPoint problemi
Imam problema sa ovim logitech-ovim software-om, u kojem se nalaze driveri i program za tweek-anje miša...jel kad instaliram to onda mi disablira tipke na notebooku koje koriste Fn + nešto, i ne rade mi tipke za stišavanje i pojačavanje zvuka...manje više jel nekad uspijem i namjestit da mi nešto od toga radi a nešto ne...mislim da mi se i negdje nepodnosi sa firewallom...:rambo:
jel imo netko problema sa ovim driverima.... ? |
Skini to sa kompa, ti Logitechovi programi i driveri kad ih instaliras uvijek ti sj***u nesto. Dovoljni su driveri u Windowsima
|
kaj brijes SetPoint je zakon. meni radi vec 4 godine savrseno. unutar te 4 godine sam promjenio 3 tipkovnice, sa zadnjom je dosao mis. i fkt super sve do sad..
@hrca - znaci kupio si si mis za laptop i instalirao SetPoint drivere za njega i sad ti se to dogada. lako moguce da su se pobrkali Win driveri sa SetPointom ali zato bi ja samo otisao u DeviceManager na Keyboard i probaj update driver-a. Ili mozda prvo "rollback" (mozda je SetPoint neke svoje stavio) pa onda update. probaj |
kad instaliravas set point on te pita miš, miš i tipkovnica, tipkovnica, defaultno je na oboje pa vjerojatno si i ti next, next, next i zato ti se sj. nedavno sam instaliravao frendici na laptop i bez ikakvih problema sa funkcijskim tipkama...
|
A stvarno neznam sta mu je...mislim da se krti sa firewallom negdje...ovo sa rollback driverima ne radi jel mi kaže da nema predhodne verzije drivera....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |