![]() |
Monitor cvili
imam Samsung 757DFX i sad kad otvorim neku web stranicu ne svaki put onak mi monitor pocne neke visoke zvukove ispustat onak u mozak pile. Spustim ga u tray i prestane dignem opet cvili wtf???
I tako isto sa cs-om igram cs ono pili u mozak i kad ga lupis on na sec prestane a neznam koju mu je kurac... Help. |
Re: Monitor cvili
Citiraj:
|
Zvuk pokvarene kaskade je više nalik cvrčanju. Ako je cvrčanje onda je to.
Visoki konstantni zvuk kada je bijela podloga je VN trafo. |
Kako ti je RAK rekao, ako cvili kada je bijela podloga (maki wallpaper i stavi si pozadinu čisto bijelu da bode u oči i onda još malo pojačaj kontrast i svjetlo) i ako tada počne cviliti to ti je visoko naponski trafo (to ti je ono RAKovo VN). Sad koliko se to isplati mijenjati na tom monitoru ukoliko je izašao iz garancije :confused:
|
Nist kad je bjela podloga i contrast velik nist se en desava i sad pokrenem wc3 opet pocne cvilit u pm a tamo je sve tamno onak visoki ton jedva se cuje ali pili u mozak i nije jos izasla garancija.
|
onda nosi monitor na reklamaciju
|
Probaj si pregledati da nemas nekakvu bezicnu stvar kraj monitora, meni je prije na lg-u srao bezicni telefon.
|
Ma najgore je ja to njima odnesem i onda to neradi tamo tako su mi par stvari koje sam nosio tamo a trebam ic u zg u hg spot to reklamirat, i onda mi dodje i kaze to nije nista i vrati mi ga i kod kuce mi to ponovo pocne radit.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:21. |