![]() |
Čime uhvatit najbolji signal?
Ovak, dobio sam tv karticu (Leadtek 2000XP Expert) i još nisam kupio nikakvu antenu za nju...Ne znam dal bi trebo, al s njom nisam dobio nikakvu osim one za FM!
Zanima me s čime hvatate programe?Sobna?Vanjska? Jel postoji kakvo (dobro) rješenje osim vanjske antene?Sobna je za k** pa neću to... |
najbolje rjesenje ti je vanjska antena!ja sam kupio gigabyte tv karticu i dobio sam uz nju antenicu ali losa slika tako da ti treba vanjska i zamjenio sam ju za zvucnu jer mi je korisnija!!
|
Citiraj:
Evo primjer otisla mi je sobna antena od telke, zamijenio ju svojom od TV kartice privremeno, a za tv karticu stavo sam onu antenu koja se nalazi na svakom radiu i hvata mi signal 93%. Što se tiče sobinih (unutarnjih) antena najbolje ih je staviti što bliže prozoru. Jedini problem kod njih je mala duzina kabla , no i to se lako rjesi kupnjom nekoliko metara koaksialnog (antenskog) kabla (2.5 kn / m) te musko zenskih nastavaka (10 kn). |
A da...znam da je vanjska antena najbolje riješenje, al iam problem postavljanja iste vani...Probat ću nekak vanjsku sredit, al pitam dal ima kakvo slično alternativno rješenje...Vidio sam u chipoteci neku antenu koja zgleda isto ko fm antena (Običan kabel) sam ne znam kolko je to opet dobro...Vjerovatno nie ništa bolje od sobne...
|
U zagrebu ,nista drugo nego vanjska antena( previše refleksija), ak imas balkon koji gleda prema tornju super :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |