![]() |
Svjetleca tipkovnica
Ima li toga u Hrvatskoj za kupiti, koju preporucate?
|
pa logitech g15 il saitek eclipse.
links.hr |
e trpi imas PM
|
ima li sta jeftinije od 350 kn?:-D
|
baš i ne ako tražiš nešto kvalitetno.
Saitek Eclipse Blue imam osobno i tipkovnica je 1.liga.Vrijedi svaki novčić. :beer: |
Citiraj:
Oni rade i svjetlece flat i cijene su ispod 300 kn. |
G15. Nema kompromisa.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
potpis :care: |
e ovako imam g15,tipkovnica je ludnica u svakom slučaju...lcd,usb...mnogo plugina koji rade s njom...sve 5...ali ona nikako ne vrijedi 600kn...
tipke su kao i kod stare internet pro keyboard,nisu tihe,tako da je to meni najveća mana uz cijenu... jučer sam radio na saitek eclipse...tipkovnica je također zakon,tipke su ugodne u radu...svjetlo je također zakon (malo gadnije od svjetla na g15/11) sve u svemu bolja investicija... |
a bilo je vec tu threadova o g15. to je gamerska tipkovnica i za to je po meni najjaca. ali za pisanje je uzas, to radim sa laptopom hehe
|
Citiraj:
to je GAMERSKA tipkovnica. LCD ekrančić, jako koristan sa dodatnim pluginovima, tri razine pozadinskog osvjetljenja, USB utor,etc.... Doduše, čak i za to je malo skupa al ko ga j*be...kad je bal... Glede tipkovnica za pisanje, nemam pojma i ne zanimaju me. |
Evo ja imam jednu svjetleću. Naravno BTC - nije preskupa a fino svjetli.
Tipke imaju vrlo mali hod, a i cijela tipkovnica je jako tanka, bojim se da kad bi je udario da bi pukla na pola:D |
Da sad kupujem ne bi dao 600kn za nju,al kad je mene prije godinu dana ona izašla 400kn što je još prihvatljivo ja sam zadovoljan(ps cijena sam raste:D).Inače ljudi za miševe daju toliko.I nakon godinu dana rada meni predobra,za pisanje,igranje za sve.Sve je to stvar navike;).
|
Koji su modeli tih BTC svjetlećih, može link pliz...
|
Citiraj:
|
evo ja kupio danas g15 i za pisnje je fakat malo greza ali za igranje i izgledom je strava...malo se borim sa pluginovima (valjda je do viste ) ne radi mi media display sa wmp samo djelomicno sa winampom i msn nikako ne radi ?!
ima ko kavu ideju ili slicna iskustva ??? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:40. |