![]() |
Logitech x-230
Kupio sam ove zvučnike i kada ih odvrnem do kraja pište, dovoljno da nervira. Dali netko ima sličan problem sa ovim zvučnicima ili zna kako ga riješiti? Ili da se žalim prodavaču?
Hvala unaprijed! |
Pište? Možda zbog tvoje zvučne pište? Koju zvučnu imaš?
Dobro da ti se ne čuje radio ko na x530 :P |
Vjerojatno to...jednom sam govorio o tome.
Zvučnici hvataju MW frekvencije koje komponente rade. Dok rade diskovi kao da nešto cvrči i škripi, kad pržilica prži zvuk sličan pištanju u intervalima od par sec itd. Provjereno sa malim radiom koji je isto hvatao te zvukove namješten na srednjevalnu dužinu i isprobano kad sam približavao disk u radu njima. Kako se disk približavao tako je zvuk postao glasniji, kako je išao dalje zvuk sve slabiji (komp je bio na stolu pa sam imao priliku to isprobati) :D |
Nadam se da sam dobro iskopao i da je zvučna: SoundMAX Integrated Digital HD Audio.
|
@swarm dude
Šta mi preporučaš u vezi toga, da promijenim zvučnu? |
Ako su u pitanju takvi zvukovi može pomoći da zvučnike udaljiš od kompa ili monitora (ako je CRT monitor u pitanju)
|
Sada sam probao na lapu zvučnike i naravno da tih zvukova nema! :lol2:
|
Odi i kupi si CREATIVE LABS SB Audigy SE.
|
@ -POP-
Možda ću zvučati ko njubara ali dali će to sigurno riješiti problem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dečki hvala vam puno! :respekt:
|
Citiraj:
|
Daj pročitaj post pod brojem 3#, sve vam treba servirati pred nos :rolleyes:
|
haha, tak se ja jednom usro ko mi to priča u zvučniku, lol a oni neke frekve lovili :D
|
necko jesi riješio problem zujanja? Daj reci mi koliko si zadovoljan kvalitetom zvuka?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:00. |