![]() |
Molim preporuku za Navigacijski software za PDA
Treba mi preporuka za navigacijski software sa HR kartom. Cujem da je iGo najbolji ali ima li netko to pa da ptvrdi? Fala
|
Citiraj:
Ako ga zelis jeftino(vjerovatno naj povoljnije igdje) , javi mi na P.M. |
Možda Mireo? Oni su hrvatska firma i imaju najbolju kartu Hrvatske. Nedavno je objavljena nova verzija koja ima i 3D sučelje.
Pogledaj pa vidi da li ti odgovara: http://www.mireo.hr/ Konkretnije: http://kenny2.globalnet.hr/mireo.hr/default.aspx?id=25 |
Citiraj:
Citiraj:
|
viaGPS najbolja za HR pa onda iGO
provjereno...igram se s tim godinu dana probao sam sve i tom tom ako hoces nesto vise od HR onda iGO |
koristim 3 programa vec 5 mjeseci (Mireo, iGo, MioMap)
pa mogu iz prve ruke reci da je Mireo najbolji. najinteligentniji je, tj nece te poslati u jednosmjernu ulicu kontra smjerom. a ima sve najdetaljnije oznaceno. Ipak je radjen u HR pa normalno da su napravili taj dio posla bolje nego neka strana firma kojoj je HR samo još 'jedna od' zemalja na karti :) a i sama karta je najnovija, negdje iza 20.12.2006. te fakat ima sve aktualnosti na cestama(tipa novi rotori, krizanja), nije stara kao konkurencija... ali dosta dodje, 700 kn HR a cak 1600 EU, no isplati se :chears: |
samo da dodam je via 2 mozda "ljepsa" ali prakticnija i brza je 1.5
to je samo moje misljenje i moj stav ;) |
brži 1.5, hmmm?
meni 2.0 radi glatko bez ikakvih trzaja.... mozda ti ovisi o pocket PCu, procesor nema snage? ili si mislio na spartanski izgled 1.5 koji ne odvlaci pozornost(kao recimo windowsi 3.1 ) :) to stoji svakako. |
hehe..
neznam.. ja ga obicno ne koristim ko GPS klasicno, nego mi je zbog opisa posla super kad u zg trazim neku ulicu odnosno kucni broj tocno znam di je, ali samo gledam u kartu, tako da znam di se parkirati najblize i sl. a sa 1.5 to nekak najbrze obavim.. ;) |
Imam Qtek 8310, ne mogu na njega instalirati IGO, kaže da nije namjenjen za taj uređaj, gore je windows CE 5.10, ako znate kako i što da stavim ?
|
Citiraj:
|
dobio sam asusov mypal pocket pc/gps ... snjim je dosao mireo 1.5 .... kasnije sam skuzio da se moze skinut i snjihove stranice... sucelje je katastrofa... u doba neta i skidanja sve i svacega nevjerojatno mi je da bi se moralo dat 1700kn za dodatni obicni programcic????
dali se to moze legalno ili nelegalno skinut, ili tu postoji caka da je to u ovom slucaju nemoguce (mada na takvo sto jos nisam naletio) nemojte mi drzat prodike da je zabranjeno ovakvo postanje... ne trazim link, nego samo odgovor dali je ovo moguce ili bi mora dat 1700kn sto je totalna pljacka, pa tolko sam uredjaj skoro dodje EDIT: nasao |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:47. |