![]() |
U čemu/na čemu se vozite?
Evo, ja zasad furam pilu iz siga...
Bmw 320i E30, '87 (kockica) Edit (vidim da pisete i od staraca aute, stoga...): Kad dodem jako rijetko na koji dan kod svojih, onda Skoda Fabia 1.4 i Mercedes Sprinter 211Cdi. |
Megane 1.9d '96. godiste.
|
Fiat Bravo 1.6 16v '96
|
Dok pijem Author Horizon :chears: a dok ne pijem Fiat Brava 1.4 12V `96 :fiju:
|
Bacikle:
Trek 810 - malo modan Corratec, hmm, Deore :) Auti: u kući su Twingo i Volvo 460, kako još nema vozačke, onda samo lokalno :) Motori: Tomos tu i tamo kad doleti, Husqvarna 400 čeka još 4 mjeseca :) |
Renault Clio 1.4 00g
|
cannondale rush600
kona cindercone :) |
kona stuff
|
Kona Lana'i i Bacini gold 2003 (kramica za u skolu da mi ne zdipe konu ;))
|
Pošto tek polažem vozački, lokano se vozam u Golfu II 1.6 GTD,Klima,4xEl. Podizači,el.retrovizori :D
http://www.imagesforme.com/thumbs/1426HPIM0392.JPG |
Stavil si thumb... ;)
|
auto:
Toyota Yaris 1.0 '00g. motor: Piaggio Liberty 50 '06g. |
Golf IV 1.9 TDi '00
|
Passat 2003, 1.9 TDI karavan
OT: kad smo već na vozilima, jel ima neko hrvatsku ili englesku knjižicu kaj se dobije s autom (manual)? fotokopija, elektronski oblik, svejedno. |
Vozim se (ali ju ne vozim!) u Fiat Bravi 1.2 16V '01
|
U kući su Twingo i Megane Grandtour, čekaju mene za godinu dana :fiju:
|
Golf III 1.9 TDI i tu i tamo starom čopim Mitsubishi Pajero 2.5 TD Intercooler (jer je mrcina)
|
intrerculer :D :D
lol lol lol pise u sigu kaj vozim .. na dalje rute tu je vw golf IV . Njemačkaaaaa :care: :care: |
Fiat Uno 1.1 Fire (ubite me koja je godina)
Daewoo Racer 1.5 '94 Zasad polažem a kasnije ćemo vidjet što ću vozit, ne diraju me auti nešto extra :) |
|
Citiraj:
|
Renault Laguna Grandtour, 2.2D, '97.
Slikice. |
za sad nish,al kad položim čeka me alfa 147 2.0 selespeed:chears:
|
Trek 3700. Super bajs, ukrali su mi jenput, ne cijelog nego samo gumu zadnju i mašinicu :D.
|
Citiraj:
http://www.sigurno-voziti.net/mladi_vozaci/mv07.htm |
Citiraj:
:kafa:pročitah i :( ...jbg znaći još duge 4 godine |
Sad, kolko se toga drze... :rolleyes:
|
jupi :D meni za mjesec i pol dana istjecu te 2 godine :D Problem je jedino sto nemam Alfu 147 :D
malo OT: sad sam se sjetio, proslo ljeto iso sa curom na more. I kad smo se vracali, usred Osijeka (na cepinskoj) nas zaustavi murija, a bilo 23:30. I cura morala vozit dalje, jer ona ima duze vozacku :D Iako sam se naplacao kazni po Bosni, tu sam dobro prosao. Ali hocu reci - cuo sam od dosta njih da su zato dobili kazne. Cak su tu po gradu ostavljali aute na parkingu i isli pjehe ;) |
|
vozim caddy-a jer mi stari neda mustanga:hitthewal:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |