PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Izbacivanje iz svih igara (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6348)

Isus 27.10.2003. 14:07

Izbacivanje iz svih igara

Kao što i sam naslov veli nakon kratkog vremena izbaci me iz svih igara, ruši mi se IE, Kazaa, Excel itd. Sve se to događa i na default clcoku. Kaj napravit virusa nemam?
Kod UT2K mi napiše general protection fault.:fuming: :fuming: :rambo:

Rivi 27.10.2003. 14:40

I ovo da vidim, Isus traži pomoć na forumu. A veza od gore ne pomaže?

Jedino šta mi pada napamet kod tolikog broja problema je reinstal sistema s provjerenim driverima.

RAK 27.10.2003. 14:42

A tko kaže da je temperatura dobra? Ne mislim na onu iz biosa već onu pod rukom.

Devlin 27.10.2003. 15:02

ja sam vidio slican problem, odi u dxdiag i zvrti testove za video, ako ti ne prodju makni dodatne drivere za misa i tastaturu i stavi win default, nadam se da ce pomoci.

Isus 27.10.2003. 15:20

Je sve je OK, 36,6 upravo izmjereno s TOSHIBA termometrom iz Apoteke!:D
Dakle kaj bi to moglo bit, uz to mi se i Norton anti virus blokira kad idem na scan for viruses.
Kaj napravit prije neg kaj maknem Windowse.

RAK 27.10.2003. 16:19

format c:

Imaš ga

Rivi 28.10.2003. 07:12

Nemojte mislit da sam lud, ali meni je kom smrzavao kad nije radio ništa! Čim bi se digao sistem, morao sam otvorit neku aplikaciju, jer bi nakon par sekundi zamrzlo sve. Rezime-neispravna ploča. Ako je ta tvoja nova, možda je i u tome problem. Nadam se da nije.

Paske 28.10.2003. 12:16

RAK je u pravu

FORMAT C:

i točka, a tek onda filozofiranje oko MB-a isl.

Isus 01.11.2003. 01:01

E pa ovako problem se "riješio" sam od sebe krepla mi je grafička:rambo: :grrr: :fuming: , a skup s njom i matična!
Za matičnu mi baš i nije žao ( razlog za kupit Abiticu-genijalna je), ali za karticu mi je fakat frka, 1600kn nisu male pare, a uvijek je pitanje dal će priznat garanciju.
Kaj je moglo krepat na grafičkoj simptomi:
kad je hladna ima slike počne se dizat komp i čim se malo zagrije zblokira komp, resetiraš komp i nakon toga nema slike.
Već mi je jednom prije pri paljenju sma bacala artifakte.
Ja nekak sumnjam na memoriju, jer da je čip u qurcu ond nikad ne bi imao slike, kaj ne?

tihomir 01.11.2003. 14:36

Citiraj:

Originally posted by Isus
1600kn nisu male pare, a uvijek je pitanje dal će priznat garanciju.
Kaj je moglo krepat na grafičkoj simptomi:
kad je hladna ima slike počne se dizat komp i čim se malo zagrije zblokira komp, resetiraš komp i nakon toga nema slike.
Već mi je jednom prije pri paljenju sma bacala artifakte.
Ja nekak sumnjam na memoriju, jer da je čip u qurcu ond nikad ne bi imao slike, kaj ne?

da ti taj zalman možd ne prijanja sasvim uz čip?

Isus 02.11.2003. 03:41

Prijanja jer ga pričvršćuješ pomoču dva šarafa, ima dva dijela Back i fromt tak da jedan šarafiš za drugi, osim toga imam otisak od čipa na donjoj stani zalmana ( isti takav sistem se koristi kod 9700pro ultimate od Sapphirea). To sa zagrijavanjem i blokirnajem izvodi i sa stock coolerom ( koji je smeće je rje užasno obrađen, tam to nisu miskroskopske neravnine već su brazde duboke i oko 1mm a to je stvarno puno!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:10.