![]() |
Overload
Po milijunti put mi se desi overload i to kad pojačam na 30-25 već tada , a inače sam mogao pojačavat i do 10 i ništa nebi bilo. Ljudi u čem je stvar,znam da je do Receviera ali u čemu???
Ljudi pomagajte! Inače to je Pionner VSX-415-K Star godinu dana. |
:stoopid:
A koji zvučnici?:fiju: |
pogledaj da impedancija zvucnika nije manja nego sto ti treba za pojacalo...
|
Magnat Monitor 880
ma sve je u redu sve sve podudara sve je kompatibilno. |
:lol2:
ti zvučnici su debeeeli overkill za to pojačalo nije ni čudo što pokazuje overload, ali opet je čudno kad kažeš da prije nije tako pokazivao overload.:stoopid: |
Citiraj:
|
e pa zato kažem da je čudno. jel ima on kakvu opciju za restart ili neš slično?
|
ima samo speaker imepdancija, ali kad to stisnem niš se ne desi
|
pa ak piše toliko ohma koliko treba za te tvoje zvučnike tako stavi. jel možda prašnjav, treba to i očisit nekad?!:D
|
Citiraj:
pa kažem sve je stavljeno kao i prvog dana. |
Onda neznam šta bi moglo biti. Nazovi servis pa pitaj šta bi moglo biti.
|
Vjeruj mi nazvat ću i j***t im mater :D
|
Pogledaj konektore na zvucnicima i na reciveru.
Meni je znao bacat "PROTECT" na reciveru kod jaceg slusanja, a bili su zvucnici labavo spojeni. Inace, reciver bi trebao gonit te zvucnike bez beda. Ja sam gonio 6 zvucnika sa svojim (2ch), i frend dva ogromna floorstandera i dva suba po 300W na yamahi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Magnat je overkill za šta? Možda za tranzistor mog pokojnog djeda kojeg je slušao po vinogradu. Žedni snage? Nije valjda zbog toga što piše 150 W RMS-a? |
zvučnici su žedni snage.:D
kažem to jer sam ih čuo na svom pojačalu i ugasilo se nakon nekog vremena pa... a moje pojačalo je kao 150w jeh moš mislit. |
I šta sad jel to overkill ili ne? Jer mi se sad počeo gasit na 32 piše : OVERLOAD:lol2:
|
sad si nam sve rekao. od koliko uopće ide on (pojačavanje). kako mrzim kad ide "brojenje" unazad. jesi zvao servis?
|
Zvao servis,tip mi kaže da provjerim druge zvučnike i ja provjerio prvo desni pa ljevi , i kad ono crko ljevi zvučnik tj. na umoru je:lol2: a nemam više garancije tj. istekla prije 20-ak dana:D
|
Pa ća si radio sam njima?!:(
|
A izgleda malo ih bacao u clip.
|
Jadni.:(
:D |
Citiraj:
niš,samo sam ih PRŽIO :D:lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |