PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ulazak u Bios (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6334)

pape 25.10.2003. 20:26

Ulazak u Bios

Na laptop "Toshiba satelite 4060XCDT" trebam reinstalirati Windows millenium na formatirani Hard disk ali imam problem šta ne mogu nikako u Dos ili Bios.
Kad umetnem start-up disketu i restartujem racunalo opet mi se podizu windowsi. Htio sam uci u Bios da odaberem da se podize sa diskete ali neznam kako u Bios. Nakon restarta probao sam drzati tipke: delete, esc i f8 ali bez uspjeha.
Zna li iko kako uci u Bios.

tor 25.10.2003. 20:27

Re: Ulazak u Bios

Citiraj:

Originally posted by pape
Na laptop "Toshiba satelite 4060XCDT" trebam reinstalirati Windows millenium na formatirani Hard disk ali imam problem šta ne mogu nikako u Dos ili Bios.
Kad umetnem start-up disketu i restartujem racunalo opet mi se podizu windowsi. Htio sam uci u Bios da odaberem da se podize sa diskete ali neznam kako u Bios. Nakon restarta probao sam drzati tipke: delete, esc i f8 ali bez uspjeha.
Zna li iko kako uci u Bios.

Znaš koja matična? Probaj na silu:D

horza 25.10.2003. 20:53

za toshiba laptope je tipka F1 i nemoj ju držati nego tipkaj dok računalo posta.
BTW... evo par backdoor passworda za profiće:

Award: AWARD_SW , j262 , HLT , SER , SKY_FOX , BIOSTAR , ALFAROME , Lkwpeter , j256, AWARD?SW , LKWPETER , syxz , ALLy , 589589 , 589721 , awkward , CONCAT , d8on , CONDO , j64 , szyx
AMI: AMI , BIOS , PASSWORD , HEWITT RAND , AMI?SW , AMI_SW , LKWPETER , A.M.I. , CONDO

knezigor 26.10.2003. 21:15

Hmmm

Citiraj:

Originally posted by Horza
za toshiba laptope je tipka F1 i nemoj ju držati nego tipkaj dok računalo posta.
BTW... evo par backdoor passworda za profiće:

Award: AWARD_SW , j262 , HLT , SER , SKY_FOX , BIOSTAR , ALFAROME , Lkwpeter , j256, AWARD?SW , LKWPETER , syxz , ALLy , 589589 , 589721 , awkward , CONCAT , d8on , CONDO , j64 , szyx
AMI: AMI , BIOS , PASSWORD , HEWITT RAND , AMI?SW , AMI_SW , LKWPETER , A.M.I. , CONDO

Daj mi objasni....
Za kaj služe ti password-i?
Par sam puta fleshao bios.... ovo prvi put čujem...
Može par potankosti???

horza 26.10.2003. 23:24

Re: Hmmm

Citiraj:

Originally posted by knezigor
Daj mi objasni....
Za kaj služe ti password-i?
Par sam puta fleshao bios.... ovo prvi put čujem...
Može par potankosti???

to su backdoor passwordovi za BIOS. znaš ona računala koja dobiješ s passwordom na biosu (lapovi, workstationi, dell, gericom, compaq... nisu svi, ali neki dolaze s passwordovima) i ne kažu ti uvijek koji je. nebitno. e, pa distributeri bi trebali dobivati popis backdoor-ova - u slučaju da ih korisnici (redovita pojava) zagube jer ne znaju za što im služe. žišku? e, onda bi ti neki od ovih passova trebao raditi. navodno radi i na normalnim pločama (nisam imao potrebu probavati)

tor 26.10.2003. 23:40

Ja znam za HG-spot. 1234:D
Glupo, i još ti i napišu na papiru koji dobiješ uz komp.

Bl@de 27.10.2003. 00:43

A cuj kaj ces nisu jos na tom stupnju razvoja da skuze!

tihomir 27.10.2003. 21:35

Citiraj:

Originally posted by tor
Ja znam za HG-spot. 1234:D
Glupo, i još ti i napišu na papiru koji dobiješ uz komp.

đta ih briga,neko će valjd spržit nešto,i doć ponovo kupit

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:44.